Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζάρεντ Λέτο δήλωσε πως θα υποδυθεί τον πολυσχιδή καλλιτέχνη Άντι Γουόρχολ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 10:24 Ο Τζάρεντ Λέτο δήλωσε πως θα υποδυθεί τον πολυσχιδή καλλιτέχνη Άντι Γουόρχολ

Το 2016 ο διάσημος ηθοποιός Τζάρεντ Λέτο, ο οποίος έλαβε επαίνους από τους κριτικούς για το ρόλο του στο “Requiem for a Dream” (2000) του Ντάρεν Αρονόφσκι, ενώ το 2013 συμπρωταγωνίστησε στην ταινία “Dallas Buyers Club” για την οποία κέρδισε τηΧρυσή Σφαίρα Β’ Ανδρικού Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, απέκτησε τα δικαιώματα για την δημιουργία μιας βιογραφικής ταινίας για τον Άντι Γουόρχολ.

Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, ο Λέτο θα είχε την ευκαιρία να ξετυλίξει τις πολλές πτυχές του καλλιτέχνη που άλλαξε την ιστορία της Τέχνης, σε μια βιογραφία που θα είχε τον τίτλο “Warhol”, σε παραγωγή του ίδιου του Λέτο και του Μάικλ Ντε Λούκα (“The Social Network”, “Captain Phillips”) και με σενάριο του Τέρενς Γουίντερ (“Ο Λύκος της Wall Street”), η οποία θα ήταν βασισμένη πάνω στο βιβλίο “Warhol: The Biography” του Βίκτορ Μπόκρις που εκδόθηκε το 1989.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πρόσθετες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία, ο Λέτο επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι πρόκειται να υποδυθεί τον Αμερικανό πολυσχιδή καλλιτέχνη και πρωτοπόρο του κινήματος της Ποπ Αρτ.

“Ναι, είναι αλήθεια ότι θα υποδυθώ τον Άντι Γουόρχολ σε μια επερχόμενη ταινία”, έγραψε η Λέτο σε ένα tweet την περασμένη εβδομάδα, το οποίο περιείχε ένα link που οδηγούσε σε μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram.

 

 

Αν και τα δημοσιεύματα του 2016 ανέφεραν ότι η βιογραφική ταινία θα ήταν βασισμένη στο βιβλίο “Warhol: The Biography” του Βίκτορ Μπόκρις, ακόμα δεν είναι σαφές αν κάτι τέτοιο ισχύει ή αν πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ταινία.

Όσο για τον Λέτο, αν και έλαβε κακές κριτικές για τον ρόλο του στο “Suicide Squad”, σίγουρα κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι του και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δικαιώσει κινηματογραφικά τον Αντι Γουόρχολ.

πηγή: perpetual.gr