Έντονη φημολογία ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ο επόμενος James Bond!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 10:04 Έντονη φημολογία ότι ο Τομ Χάρντι θα είναι ο επόμενος James Bond!

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του “No Time To Die”, υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Τομ Χάρντι θα διαδεχτεί τον Ντάνιελ Κρεγκ και θα είναι ο επόμενος James Bond.

Μετά την πέμπτη και τελευταία εμφάνιση του Κρεγκ ως πράκτορας 007, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρουν οτι ο Χάρντι είναι το φαβορί στο να αναλάβει τον θρυλικό αυτό ρόλο, ενώ μάλιστα αναφορές σημειώνουν πως ο Χάρντι έχει επιλεχτεί εδώ και καιρό από τους παραγωγούς και μάλιστα η ανακοίνωση του ονόματος του θα γινόταν τον περασμένο Νοέμβριο, ωστόσο λόγω της αλλαγής της πρεμιέρας του “No Time To Die”, η ανακοίνωση θα έπρεπε να γίνει στο τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021.

Όσο και αν μας άρεσε η πορεία του ως πράκτορας 007, ο Κρεγκ είχε δηλώσει ήδη από πέρυσι πως θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του και θα δώσει αλλού την σκυτάλη. Οι φήμες ήθελαν πολλούς σπουδαίους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τον ρόλο του πράκτορα 007, όπως ο Ίντρις Έλμπα και ο Τομ Χίντελστον, αλλά όπως φαίνεται ο πρωταγωνιστής του Venom θα είναι αυτός που θα πίνει σε λίγο καιρό ένα shaken, not stirred μαρτίνι.

© Jason Kempin / Getty Images / Ideal Image

Ο Χάρντι είναι αναμφισβήτα ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν αυτόν τον badass τύπο στον ρόλο του Bond. Ο ίδιος μάλιστα είχε πυροδοτήσει σχόλια όταν είχε ερωτηθεί για τον ρόλο του Bond, λέγοντας: “Υπάρχει ένα ρητό ανάμεσα σε εμάς, την “αδελφότητα των ηθοποιών”… ότι αν μιλάς για αυτές [φήμες Bond] είσαι αυτομάτως έξω από την κούρσα. Δεν μπορώ λοιπόν να σχολιάσω!”

Το μόνο πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί στο να υποδυθεί ο Χάρντι τον James Bond είναι η ηλικία του, καθώς ο ηθοποιός έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 43 και είναι πολύ μεγαλύτερος από την πλειοψηφία των ηθοποιών που έχουν υποδυθεί τον Bond.

Αν και δεν είναι επίσημο, είμαστε σίγουροι πως όλος ο κόσμος – μεταξύ των οποίων και εμείς – θα χαρεί ιδιαίτερα να ακούσει το όνομα του Χάρντι ως ο “επόμενος James Bond”, καθώς είναι ο άντρας που γουστάρεις να βλέπεις στις ταινίες γιατί κατά βάθος βλέπεις – ή έστω θα ήθελες να βλέπεις – ένα κομμάτι του εαυτού σου μέσα από τη δική του εικόνα.

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση