Μπραντ Πιτ και Lady Gaga στη συνεργασία της χρονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 15:20 Μπραντ Πιτ και Lady Gaga στη συνεργασία της χρονιάς

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα.

Η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του Brad Pitt ήταν στο Once Upon A Time In Hollywood (2019) του Quentin Tarantino, την ταινία που του χάρισε το πρώτο Όσκαρ της καριέρας του, το χρυσό αγαλματίδιο Β' Ανδρικού Ρόλου.

Τώρα, ο 56χρονος σταρ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη, την οποία θα πραγματοποιήσει στο πλευρό του David Leitch με την ταινία Bullet Train. Σε περίπτωση που σου διαφεύγει πρόκειται για τον σκηνοθέτη των Atomic Blonde με την Charlize Theron, Deadpool 2 και Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. 

Η υπόθεση

Το Bullet Train είναι ένα θρίλερ μυστηρίου, με την ιστορία του να είναι βασισμένη στο δημοφιλές ιαπωνικό βιβλίο Maria Beetle του Kotaro Isaka. Στις σελίδες του, μία ομάδα πληρωμένων δολοφόνων βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα εν κινήσει τρένο στο Τόκιο. Ο Brad Pitt λέγεται ότι θα υποδυθεί έναν Αμερικανό δολοφόνο ονόματι Ladybug.

Το καστ

Εκτός από τον Pitt, θα δούμε επί οθόνης την Lady Gaga, που έρχεται με φόρα μετά την οσκαρική επιτυχία της με το "Ένα Αστέρι Γεννιέται" και τους Aaron Taylor-Johnson, Andrew Koji, Joey King, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz και Masi Oka.

Η πρεμιέρα

Με την πανδημική κρίση να βρίσκεται εν εξελίξει, η παραγωγή της ταινίας δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Ωστόσο, τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν -καλώς εχόντων των πραγμάτων- στις αρχές του 2021.

Πηγή: esquire.com.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση