Εκτύπωση αυτής της σελίδας

No Time To Die: Ακόμα μία αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 12:14 No Time To Die: Ακόμα μία αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ

Η προβολή της ταινίας «No Time to Die» αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, ενώ είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο. Αυτό ανακοίνωσαν την Πέμπτη (21/01) οι παραγωγοί της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Η νέα ημερομηνία προβολής της ταινίας καθορίστηκε για την 8η Οκτωβρίου, σύμφωνα με μία ανακοίνωση στην ηλεκτρονική σελίδα των ταινιών Τζέιμς Μποντ, αλλά και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο Twitter. Η ταινία παραγωγής της MGM και της Comcast Corp’s Universal Pictures είχε αρχικά προγραμματιστεί να προβληθεί τον Απρίλιο του 2020, πριν η προβολή αναβληθεί για το Νοέμβριο του ίδιου έτους και μετά, για τον Απρίλιο του 2021.

 

 

Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα για τους ιδιοκτήτες των αιθουσών προβολής ταινιών, οι οποίοι προσπαθούν να στηρίξουν και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους, που έχουν δεχτεί καίριο οικονομικό πλήγμα από την εξάπλωση του κορονοϊού και την εφαρμογή των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Το οικονομικό κόστος παραγωγής της ταινίας εκτιμάται ότι έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, ενώ σηματοδοτεί την τελευταία παρουσία του ηθοποιού Ντάνιελ Κρέιγκ στον εμβληματικό ρόλο του πράκτορα 007.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ