Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει τη θηλυκή εκδοχή του "Φρανκεστάιν" με την Έμμα Στόουν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 11:20 Ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζει τη θηλυκή εκδοχή του "Φρανκεστάιν" με την Έμμα Στόουν

Ο γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζει νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Έμμα Στόουν. Όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για το καινούργιο του project.

Με νέα ταινία που θα ονομάζεται "Poor Things" επιστρέφει το 2021 ο Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα κρατούσε υπό άκρα μυστικότητα το καινούργιο του project.

Ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης ετοιμάζεται να μεταφέρει στον κινηματογράφο το βιβλίο του Alasdair Grey, "Poor Things", με πρωταγωνίστρια την μούσα του, Έμμα Στόουν, με την οποία συνεργάστηκαν και στο "The Favourite".

Πρόκειται για μια μεταμοντέρνα εκδοχή του θρυλικού Φρανκεστάιν, όπου ο επιστήμονας φέρνει στη ζωή μια γυναίκα - τέρας, τη Μπέλα Μπάξτερ, η οποία όμως έχει το μυαλό ενός μικρού παιδιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της παραγωγής που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο σεναριογράφων Tony McNamara, η πρωταγωνίστρια θα είναι μια ευμετάβλητη, υπερβολική, χειραφετημένη γυναίκα.

Θα είναι η θηλυκή εκδοχή του Φράνκεστάιν. Αφού πνίγηκε για να ξεφύγει από τον σύζυγό της, ο εγκέφαλος της Μπέλα Μπάξτερ αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2021, επομένως η πρεμιέρα της θα γίνει το 2022.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση