Διάσημοι σταρ με «μαυρισμένο» ποινικό μητρώο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 10:35 Διάσημοι σταρ με «μαυρισμένο» ποινικό μητρώο

Για ποιο λόγο και για πόσο κάνανε φυλακή.

Όσο εντύπωση κι αν προκαλεί οι αστέρες του Χόλιγουντ που ακολουθούν παρακάτω δεν ήταν και τα καλύτερα παιδιά. Ηθοποιοί που έχουν συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές για το υποκριτικό τους ταλέντο αποδεικνύεται ότι έχουν πάθη, τα οποία τα έχουν πληρώσει ακριβά κατά καιρούς. Και μάλιστα όχι με κάποιο χρηματικό αντίτιμο, αλλά περνώντας περισσότερο από 30 μέρες, μέχρι και χρόνια, στη φυλακή.

Μαρκ Γουόλμπεργκ

Στην ηλικία των 16 ο Γουόλμπεργκ επιτέθηκε σε έναν Βιετναμέζο, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Την ίδια ημέρα επιτέθηκε και σε έναν άλλο Βιετναμέζο, ο οποίος είχε ήδη χάσει το ένα μάτι του στον πόλεμο. Αφού ομολόγησε την ενοχή του και για τις δύο περιπτώσεις, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών, αλλά εξέτισε μόνο τις 45 ημέρες από την συνολική ποινή.

Σον Πεν

Ο οξύθυμος χαρακτήρας του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είναι ευρέως γνωστός. Μία από τις εκρήξεις του ήταν αρκετή για να τον στείλει πίσω από τα κάγκελα, με το δικαστήριο να καταδικάζει τον Σον Πεν το 1987 σε 60 ημέρες φυλάκισης αφού χτύπησε με μπουνιά έναν φωτογράφο από τους συνεργάτες στην ταινία Colors, ενώ βρισκόταν ήδη σε επιτήρηση για δύο προηγούμενες επιθέσεις.

Τιμ Άλεν

Πριν ο φημισμένος κωμικός γίνει διάσημος ηθοποιός είχε μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, καθώς το 1978 κατηγορήθηκε για διακίνηση περισσότερων από 650 γραμμαρίων κοκαΐνης. Απέφυγε μια μεγαλύτερη καταδίκη δίνοντας πληροφορίες στην αστυνομία για τον εγκέφαλο του «κόλπου» και έτσι πέτυχε μειωμένη ποινή φυλάκισης τριών έως επτά χρόνων. Τελικά, ο Άλεν έμεινε στη φυλακή για περίπου δυόμισι χρόνια πριν αποφυλακιστεί το 1981.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Πριν πει το ναι για το ρόλο του Iron Man που τον έκανε και ευρέως γνωστό στο κοινό, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ το 1996 συνελήφθη από την αστυνομία έχοντας στην κατοχή του ποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης, καθώς και ένα όπλο. Το 1999 παραβιάζοντας τους περιορισμούς της συγκεκριμένης σύλληψης αναφορικά με τα ναρκωτικά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών, ενώ πληρώνοντας την αντίστοιχη εγγύηση αποφυλακίστηκε μετά από ένα χρόνο.

Τζέιμς Μπράουν

Ο αείμνηστος θρυλικός τραγουδιστής Τζέιμς Μπράουν είχε αρκετές υποθέσεις με το νόμο καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Το 1988 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 ετών για κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά, καθώς και για το γεγονός ότι δεν σταμάτησε κατά την διάρκεια κυνηγητού με την αστυνομία.

50 Cent

Το 1994 ο πρώην ράπερ και νυν ηθοποιός πέρασε έξι μήνες σε σωφρονιστικό ίδρυμα για πολλαπλές κατηγορίες που σχετίζονται με τα ναρκωτικά. Κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του ήταν μόλις 16 ετών.

Πηγή:newsbeast.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση