Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Mission Impossible 7: Είναι επίσημο - Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε (ξανά) στο Ντουμπάι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 21:11 Mission Impossible 7: Είναι επίσημο - Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε (ξανά) στο Ντουμπάι

Τα δύο επόμενα sequels  της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς δράσης θα ολοκληρωθούν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Τομ Κρουζ επέστρεψε στο Ντουμπάι, προετοιμάζοντας τα γυρίσματα του «Mission Impossible» 7 και 8 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μετά την εμβληματική σκηνή αναρρίχησης στον ουρανοξύστη Burj Khalifa - το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο – από την ταινία του 2011 «Mission Impossible: Ghost Protocol», ο 58χρονος Αμερικανός σταρ βρέθηκε και πάλι στο Ντουμπάι με τον φίλο του Ahmad Al Shaikh, διευθύνοντα σύμβουλο της Dubai Media Incorporated.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσόρισα και φιλοξενώ τον καλό μου φίλο Τομ Κρουζ στο Ντουμπάι σήμερα το απόγευμα» έγραψε την Παρασκευή στο instagram o Ahmad Al Shaikh. «Ο διεθνής σταρ είναι σε επίσκεψη εργασίας στα ΗΑΕ, καθώς γυρίζει ένα από τα μελλοντικά του έργα στο Αμπού Ντάμπι. Η φιλία μας κρατάει περισσότερα από 10 χρόνια, και είναι τιμή μου που καταφέρνουμε να συμβαδίζουμε κάθε φορά και όταν είναι εκτός κάμερας, είτε βρίσκεται στο Ντουμπάι είτε αλλού» ανέφερε χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ταινία.
Οι συνεργάτες ωστόσο του Τομ Κρουζ, σύμφωνα με το Esquire Middle East, επιβεβαίωσαν ότι γυρίζουν το Mission Impossible 7 και 8 στο κοσμοπολίτικο εμιράτο.

Οι αναρτήσεις στα social media από το ταξίδι του Τομ Κρουζ στο Ντουμπάι, αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων τον Αμερικανό σταρ στις συναντήσεις του με τον Ahmad Al Shaikh, έναν μεγάλο πίνακα-προσωπογραφία του που του έκαναν δώρο, την άφιξη του με ελικόπτερο καθώς και την αναμνηστική πόζα με το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου διέμεινε.

Επίσης και ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Mission Impossible III του 2006, Σάιμον Πέγκ μοιράστηκε instagram stories από το Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται, όπως και ο σκηνοθέτης Κρίστοφερ Μακ Κουάρι ανέβασε μία εικόνα από την έρημο του Αμπού Ντάμπι.

Πηγή: protothema.gr