Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας - Έρχεται... βίαια στις οθόνες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 19:44 Mortal Kombat: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας - Έρχεται... βίαια στις οθόνες

Η νέα ταινία του εμβληματικού video game κυκλοφορεί μέσα στο 2021 και αναμένεται άκρως βίαιη, όπως προδίδουν και οι εικόνες του τρέιλερ που διέρρευσε την Πέμπτη.

Η επίσημη κυκλοφορία του trailer της νέας επερχόμενης ταινίας "Mortal Kombat" αναμενόταν την Πέμπτη, ωστόσο κάποιοι φρόντισαν να το φέρουν στις οθόνες μας λίγες ώρες νωρίτερα.

Έτσι, οι λάτρεις του ιστορικού video game που περιμένουν με ενθουσιασμό την κυκλοφορία της νέας ταινίας, πήραν μία πρώτη γεύση... βίας, η οποία θα κυριαρχεί όπως είναι λογικό (και) στο έργο, στα πρότυπα της παράδοσης που έχει το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας.

Μαζί με τις άγριες σκηνές πάντως, οι φίλοι του Mortal Kombat θα πρέπει να είναι αισθάνονται ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και "καλυμμένοι" από την παρέλαση χαρακτήρων που αναμένεται να εμφανιστούν στην ταινία, όπως αποκαλύπτει και το trailer: Lui Kang, Sub Zero, Scorpion και Sonja Blade μπαίνουν στην αρέα, ενώ οι Shang Tsung, Goro, Mileena και Noob Saibot θα κάνουν και αυτοί την -πιο σύντομη- εμφάνισή τους.

Τους χαρακτήρες υποδύονται ηθοποιοί όπως: Lewis Tan, Jessica McNamee, Cole Young, Josh Lawson, Mehcad Brooks, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Chin Han, Joe Taslim και Hiroyuki Sanada.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση