Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πολυαναμενόμενες σειρές της άνοιξης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 16:48 Οι πολυαναμενόμενες σειρές της άνοιξης

To lockdown καλά κρατεί, ενώ οι προτεινόμενες σειρές μειώνονται επικίνδυνα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας - μπόλικο υλικό αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

H πλειοψηφία των σειρών που θα βρείτε παρακάτω θα κυκλοφορήσει (εκτός απροόπτου) στο διάστημα Μαρτίου-Μαΐου στις πιο 'δυνατές' πλατφόρμες streaming, συμπεριλαμβανομένων του Netflix και HBO Max. 

Grey's Anatomy (ABC, 11/03)

Το Grey's Anatomy μεγαλώνει γερά παιδιά από το 2005 μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό ως βασικό θέμα της πλοκής του, για τους ευνόητους λόγους. 

Zack Snyder's Justice League (HBO Max, 18/03)

Μπαίνει στην κατηγορία "μίνι σειρά" λόγω μεγέθους. Το πολυσυζητημένο Snyder's Cut κυκλοφορεί με την προσδοκία ότι θα δικαιώσει τους fans του Justice League που ποντάρουν στη ματιά του αρχικού σκηνοθέτη - θυμίζουμε ότι η ταινία δεν τα είχε πάει ιδιαίτερα καλά στο Box Office.

Genius: Aretha (National Geographic, 21/03)

Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται για τη ζωή της Aretha Franklin αρκεί. Μετά τις σεζόν που επικεντρώθηκαν στους Albert Einstein and Pablo Picasso, η τρίτη εστιάζει στον πλούσιο μουσικό βίο της με τη Cynthia Erivo στο πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Friends Reunion Special (HBO Max, Μάρτιος)

Πραγματικά μέχρι να ανακοινωθεί επιτέλους η ημερομηνία θα μας σκάσουν. Δυστυχώς, δεν είναι ολόκληρη σεζόν, αλλά ένα επετειακό επεισόδιο, στο οποίο σύσσωμο το cast των Friends θα επανέλθει για ένα μικρό σφηνάκι '90s. Για την ώρα, ξέρουμε ότι θα βγει εντός Μαρτίου, θα το είχαμε δει νωρίτερα αν δεν είχε μεσολαβήσει η πανδημία.

Dad Stop Embarrassing Me (Netflix, 14/04)

Δύο δεκαετίες έχει να εμφανιστεί σε "σταθερό" ρόλο ο Jamie Foxx και το come back του επέλεξε να γίνει μέσω μίας κωμωδίας εμπνευσμένης από τη σχέση του με την κόρη του, Corinne. H παραγωγή είναι οικογενειακή υπόθεση και ο οσκαρούχος ηθοποιός καλείται να παίξει πολλούς ρόλους.

Shadow and Bone (Aπρίλιος)

To Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα της μυθιστορηματικής τριλογίας (άραγε αυτό να σημαίνει τρεις σεζόν;) της Leigh Bardugo που πρωτοκυκλοφόρησε το 2012. Ουσιαστικά θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες της Alina στη φανταστική χώρα Ravka. 

Loki (Disney +, Μάιος)

Ακριβής ημερομηνία ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ωστόσο η παραγωγή της στοχεύει να τηρήσει τον αρχικό της προγραμματισμό για το Μάιο. Ο Tom Hiddleston επιστρέφει στο ρόλο που τον γνωρίσαμε στις ταινίες του MCU και σε μία από τις πιο ιντριγκαδόρικες φιγούρες στην ιστορία τόσο των κόμικ όσο και του κινηματογράφου που σχετίζεται με αυτά. 

Πηγή: esquire.com.gr