Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνεργάζονται ξανά στο «Killers of the Flower Moon»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 13:47 Μάρτιν Σκορσέζε και Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνεργάζονται ξανά στο «Killers of the Flower Moon»

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί κατά τα μέσα του 2022.

Οι Apple Original Films και Oklahoma Film + Music Office ανακοίνωσαν την έναρξη της παραγωγής της ταινίας «Killers of the Flower Moon» με σκηνοθέτη τον Μάρτιν Σκορσέζε και πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Η ταινία «Killers of the Flower Moon», βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Όσατζ το 1920 για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους. Τη διασκευή του βιβλίου του Γκραν για τον κινηματογράφο ανέλαβε ο σεναριογράφος Έρικ Ροθ.

Ο σκηνοθέτης διευκρίνισε σε δήλωσή του ότι σύμβουλοι της φυλής Όσατζ βοηθούν στα γυρίσματα. Επιπλέον ανέφερε πως μερικοί ηθοποιοί και μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου, που είναι από την περιοχή της Οκλαχόμα, συνεργάζονται μαζί του και βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην σωστή αποτύπωση της κουλτούρας τους στην ταινία.

«Για να είμαστε σε θέση να αφηγηθούμε αυτήν την ιστορία στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτραπεί να απεικονίσουμε μια ακριβή εικόνα του χρόνου και των ανθρώπων» δήλωσε ο Μάρτιν Σκορσέζε.

Το καστ μαζί με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πλαισιώνουν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλίμονς, Κάρα Τζέιντ Μάιερς, Λίλι Γκλαντστόουν κ.α.

Πηγή: protothema.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση