Τζόκερ: Έρχεται το sequel μέσα στο 2022; Η αινιγματική στάση του Χοακίν Φοίνιξ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 11:33 Τζόκερ: Έρχεται το sequel μέσα στο 2022; Η αινιγματική στάση του Χοακίν Φοίνιξ

Ρεπορτάζ του Hollywood Reporter επιβεβαίωσε πλήρως ότι μια νέα ταινία 'Joker' βρίσκεται ήδη στο στάδιο της ανάπτυξης του σεναρίου, αν και δεν είναι σαφές αν ο Χοακίν Φοίνιξ θα ερμηνεύσει ξανά τον εμβληματικό χαρακτήρα.

Σε αφιέρωμα του Hollywood Reporter για τους δικηγόρους με την μεγαλύτερη επιρροή στην βιομηχανία του θεάματος σήμερα, αποκαλύπτεται ότι ο νομικός εκπρόσωπος του Τοντ Φίλιπς έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Warner Bros για τη δημιουργία του σεναρίου μιας νέας ταινίας 'Joker'.

Αν και ο Τοντ Φίλιπς στο παρελθόν είχε δηλώσει πως το 'Joker' θα ήταν μια και μοναδική ταινία και πως η προοπτική του sequel δεν συγκινούσε κανέναν - ακόμα και τον πρωταγωνιστή Χοακίν Φοίνιξ- μια στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί από όλους.

Όσο για τον Φοίνιξ, ο ηθοποιός δεν έχει εκφράσει τις προθέσεις του για την επιστροφή στο (υπό ανάπτυξη) film franchise, αν και σχετικές φήμες αναφέρουν πως έχει ήδη δεχτεί πρόταση 50 εκατομμυρίων δολαρίων για να πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίας 'Joker', με ημερομηνίες πρεμιέρας μέσα στο 2022 και μέσα στο 2024 αντίστοιχα.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση