Ιντιάνα Τζόουνς: Αρχίζουν τα γυρίσματα της 5ης ταινίας που θα προβληθεί τον Ιούλιο του '22

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 16:39 Ιντιάνα Τζόουνς: Αρχίζουν τα γυρίσματα της 5ης ταινίας που θα προβληθεί τον Ιούλιο του '22

Οι υπομονετικοί πάντα ανταμείβονται όταν ξέρουν τον τρόπο να χαλαρώσουν και να περιμένουν. Τι να περιμένουν; Μα την πέμπτη ταινία με τον δημοφιλή αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς.

Η πέμπτη ταινία με τον δημοφιλή αρχαιολόγο Ιντιάνα Τζόουνς αρχίζει σιγά σιγά να υλοποιείται και όπως λένε οι αισιόδοξοι fans του είδους των περιπετειών εποχής, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι ο Χάρισον Φορντ (80χρονος θα είναι πια) θα ξαναπιάσει το μαστίγιο και θα τον δούμε στις Μεγάλες Οθόνες, κορονοϊού επιτρέποντος φυσικά… 

Προς το παρόν, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τη δομή και την ιστορία της νέας ταινίας, εκτός από το δεδομένο ότι ο Χάρισον Φορντ θα είναι και πάλι ο τολμηρός αρχαιολόγος. Από τον ιστότοπο deadline.com, μαθαίνουμε ότι τα γυρίσματα της 5ης ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα στα Pinewood Studios, περίπου 18 χιλιόμετρα από το Λονδίνο.

Τον είδαν οι θαυμαστές του

Ο Χάρισον Φορντ, έχει ήδη εντοπιστεί από θαυμαστές του να περιφέρεται κοντά στα στούντιο και πολύ σύντομα θα πλαισιωθεί από τους συμπρωταγωνιστές του, την Φοίβη Γουόλερ Μπριτζ, τη Ρενέ Ουίλσον, τον Μαντς Κίκελσεν και τον Τόμας Κρέτσαμ. 
Ο Χάρισον Φορντ μίλησε στο παρελθόν για το μακρύ και δύσκολο δρόμο της ταινίας μέχρι να φθάσει στις οθόνες, εξηγώντας: «Δεν θέλω πραγματικά να δείξω στους θεατές αυτό κάτι προβλέψιμο, θέλω  να τους δώσω κάτι που δεν περιμένουν. Δεν πρόκειται να κάνουμε ακόμα έναν Ιντιάνα Τζόουνς, χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι θα καλύτερος από τους προηγούμενους. Υπάρχουν κάποια προβλήματα προγραμματισμού και πολλά πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε ακόμη, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και θα το κάνουμε».

Ο πρόεδρος της «Lucasfilm» Καθλίν Κένεντι επιβεβαίωσε πέρυσι, ότι η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα είναι η «πέμπτη και η τελευταία» ταινία με τον δημοφιλή ήρωα και αρνήθηκε κατηγορηματικά, ότι κάποιος άλλος ηθοποιός θα αντικαταστήσει αργότερα τον Χάρισον Φορντ, όπως γίνεται με τους «Τζέιμς Μποντ».

Πηγές: reader.gr, deadline.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση