Μπάτμαν: Η επιστροφή του 70χρονου Μάικλ Κίτον σε ταινία -Το πρώτο teaser

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 22:06 Μπάτμαν: Η επιστροφή του 70χρονου Μάικλ Κίτον σε ταινία -Το πρώτο teaser

O Μάικλ Κίτον έχει επιβεβαιώσει πως θα ερμηνεύσει ξανά το χαρακτήρα του Μπάτμαν ως guest star σε μια ταινία με την origin ιστορία του Flash. Ο σκηνοθέτης Άντι Μουσέτι αποκάλυψε τη νέα στολή του ανθρώπου-νυχτερίδα.

Έχουν περάσει 32 χρόνια από την πρώτη ταινία 'Μπάτμαν' με σκηνοθέτη τον Τιμ Μπάρτον και πρωταγωνιστές τους Μάικλ Κιτον και Τζακ Νίκολσον ως Μπάτμαν και Τζόκερ. Η ταινία έγινε κλασική και η ερμηνεία του Κίτον έφτασε να μνημονεύεται μέχρι σήμερα ως μια από τις κορυφαίες στην ιστορία του film franchise.

Σήμερα, ο σκηνοθέτης Άντι Μουσέτι ('The IT') έχει αναλάβει να φέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία ενός ακόμα ήρωα της DC Comics, του Flash. Ο Έζρα Μίλερ, ο Ρον Λίβινγκστον, η Σάσα Κάγιε και ο Μπεν Άφλεκ θα βρεθούν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ και ο Μάικλ Κίτον θα φορέσει ξανά τη στολή του Μπάτμαν. Η παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης μοιράστηκε στο Instagram μια εικόνα από τη - νέα - στόλη του Μπάτμαν που θα φορέσει ο 70χρονος Κίτον. Αρκετοί μπερδεύτηκαν πάντως και σχολίασαν πως η στολή δεν θυμίζει ακριβώς Μπάτμαν. Η γνώμη σας;

 

 

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση