Space Jam 2: Στο νέο trailer o ΛεΜπρον καλείται να σώσει τον Μπαγκς Μπάνι (και όχι μόνο)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2021 22:27 Space Jam 2: Στο νέο trailer o ΛεΜπρον καλείται να σώσει τον Μπαγκς Μπάνι (και όχι μόνο)

Το νέο 'Space Jam' έχει ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπαγκς Μπανι, Ντάφι Ντακ και τον Έλμερ Φαντ να πυροβολεί μπάλες μπάσκετ. Το νέο trailer αποδεικνύει πως πρόκειται για την κορυφαία μπασκετική περιπέτεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη ταινία 'Space Jam' είχε Μάικλ Τζόρνταν και Μπιλ Μάρεϊ ανάμεσα στα Looney Tunes και με χαρακτηριστική ευκολία έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα καλτ πράγματα των 90s. Η νέα ταινία, έχει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς κόντρα σε έναν "τρελό επιστήμονα", ένας ορισμός που εμπεριέχει γνήσιο τρόμο και δέος, όταν ενσαρκώνεται από τον ηθοποιό Ντον Τσιντλ. Πάντως σίγουρα δεν έχει τον Πέπε Λε Πιου.

Δεν θα σας spoil-άρουμε πολλά γι΄αυτά που συμβαίνουν στο trailer και την ταινία. Σε αυτή την updated εκδοχή του 'Space Jam' η τεχνολογία της υβριδιακής κινηματογράφισης καρτούν - ανθρώπων έχει κάνει θαύματα και το αποτέλεσμα μοιάζει με μίνι εικαστικό θαύμα. Το ξέρουμε ήδη πως ο ΛεΜπρόν δεν θα διεκδικήσει δάφνες υποκριτικής ερμηνείας, όμως το 'Space Jam 2' θα είναι μια αφορμή κινηματογραφικής απόλαυσης στα θερινά σινεμά.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση