Επιστρέφει ο Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine; Τα stories του ηθοποιού που "τρέλαναν" τους φαν της Marvel

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 10:55 Επιστρέφει ο Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine; Τα stories του ηθοποιού που "τρέλαναν" τους φαν της Marvel

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα social media των φαν της Marvel. Εκτός από την κυκλοφορία της νέας ταινίας της Marvel, "Black Widow", κάποια Insta-Stories του Χιου Τζάκμαν έχουν ανάψει "φωτιές".

Ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον Wolverine σε δέκα ταινίες, είχε δηλώσει ότι η ταινία "Logan" του 2017 ήταν η τελευταία φορά που υποδύθηκε τον λατρεμένο χαρακτήρα των X-Men. Όμως δύο Insta-Stories του ηθοποιού πριν από μερικές ημέρες μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Χιου Τζάκμαν ανέβασε στο Instagram μία εικόνα με το χέρι του Wolverine, την οποία έχει σχεδιάσει ο γνωστός καλλιτέχνης Boss Logic και λίγο αργότερα μία φωτογραφία αγκαλιά με το αφεντικό της Marvel, Κέβιν Φέιγκ. Αυτές οι δύο δημοσιεύσεις ήταν αρκετές για να υπάρξει ενθουσιασμός και ελπίδα στους φαν του σύμπαντος της Marvel.

Δείτε της αναρτήσεις του Χιου Τζάκμαν:

Υπενθυμίζεται ότι η Disney εξαγόρασε την Fox, και η Marvel έχει στη διάθεσή της τα δικαιώματα για όλους τους χαρακτήρες των X-Men.

Τα επόμενα χρόνια, η Marvel αναμένεται να συστήσει από την αρχή τους αγαπημένους "μεταλλαγμένους" ήρωες, με τους φαν να επιθυμούν να παραμείνει ο Χιου Τζάκμαν στον ρόλο του Wolverine.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση