Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eternals: Το τελικό trailer για τη νέα ταινία της Marvel που "κόβει" την ανάσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 15:14 Eternals: Το τελικό trailer για τη νέα ταινία της Marvel που "κόβει" την ανάσα

Το δεύτερο και τελευταίο trailer της ταινίας της Marvel Studios με το all-star cast έρχεται και προσφέρει ένα μαγευτικό υπερθέαμα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στον κόσμο της Marvel.

"Όταν αγαπάς κάτι, το προστατεύεις".

Αυτός είναι ο γεμάτος νόημα τίτλος με τον οποίο η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο και τελευταίο trailer της ταινίας Eternals, που έρχεται στους Κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου 2021 δια χειρός της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας, Chloe Zhao.

Το διάρκειας τριών λεπτών νέο trailer που ήρθε στο φως της δημοσιότητας είναι μια ακόμα "χορταστική ματιά" στον κόσμο των Eternals, καθώς επιτέλους οι Deviants αποκαλύφθηκαν - συμπεριλαμβανομένου του κακού Kro - όπως και οι Celestials. Ειδικά, η μεταφορά της εξέλιξης αυτής στη μεγάλη οθόνη είναι συγκλονιστική και ικανοποιεί ιδιαίτερα τους fans των comics, ενώ ενισχύεται και από τα γραφικά της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας, Chloe Zhao.

Όσο για το all star cast, αυτό αποτελείται από τους: Gemma Chan (Sersi), Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite), Don Lee (Gilgamesh), Kit Harington (Black Knight), και Barry Keoghan (Druig).