O Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά τον James Bond - Το συγκινητικό αντίο στα γυρίσματα του "No Time To Die"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 11:18 O Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά τον James Bond - Το συγκινητικό αντίο στα γυρίσματα του "No Time To Die"

"Αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο σε αυτές τις ταινίες και ειδικά σε αυτήν" λέει μεταξύ άλλων ο Ντάνιελ Κρεγκ στον αποχαιρετιστήριο λόγο του στον πράκτορα 007 και την ταινία "No Time To Die".

Αποχαιρέτησε και επίσημα τον James Bond ο Ντάνιελ Κρεγκ με ένα συγκινητικό λόγο που έβγαλε από το πλατό του "No Time to Die", της ταινίας, στην οποία θα ενσαρκώσει για τελευταία φορά τον διάσημο μυστικό κατάσκοπο 007.

Σε αυτόν τον συγκινητικό λόγο ακούμε τον ηθοποιό να εκφράζει την εκτίμησή του στο συνεργείο της ταινίας και στην αφοσίωσή τους στην παραγωγή της. «Πολύς κόσμος δούλεψε και στις πέντε ταινίες μαζί μου. Ξέρω ότι λέγονται πολλά για το τι πιστεύω για τις ταινίες και όλα αυτά... τελοσπάντων. Αλλά αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο σε αυτές τις ταινίες και ειδικά σε αυτήν, γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να δουλέψω με εσάς. Αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου» είπε ο Κρεγκ.

Δείτε το βίντεο με τον λόγο του Κρεγκ:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση