Quentin Tarantino: «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ταινία»!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 13:00 Quentin Tarantino: «Αυτή θα είναι η τελευταία μου ταινία»!

Αποχαιρετούμε τον τεράστιο σκηνοθέτη με μια ταινία έκπληξη που θα μας κάνει να χαρούμε πολύ.

Ποιος δεν θέλει να δει άλλη μία ταινία της σειράς Kill Bill; Υποθέτω πως όλοι οι σκληροπυρηνικοί φαν του διάσημου σκηνοθέτη (και μάλλον και όλοι οι υπόλοιποι) θέλουν να δουν άλλο ένα έπος αίματος και έξυπνων διαλόγων.

Όπως είπε ο Tarantino είναι σίγουρα στα σχέδια του ένα τρίτο και τελευταίο μέρος που θα ολοκληρώνει την ιστορία της «Νύφης» που εκδικείται όσους της έκαναν κακό στη σειρά. Και μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως έχει συζητήσει για αυτό και με την... «Νύφη», δηλαδή την Uma Therman που πρωταγωνίστησε στα δύο πρώτα φιλμ.

Ο Tarantino τις τελευταίες ημέρες έχει βαλθεί να τρελάνει τους θαυμαστές των ταινιών του. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι κάθε μέρα που περνάει μας λέει και κάτι καινούριο σχετικά με τον επίλογο της επιτυχημένης καριέρας του.

Ο γνωστός σκηνοθέτης πρόσφατα κυκλοφόρησε την πολυσυζητημένη νουβέλα του για την ιστορία πίσω από την ταινία Κάποτε στο Χόλιγουντ. Ωστόσο, στις συνεντεύξεις που δίνει στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου, την παράσταση κλέβουν οι δηλώσεις που κάνει σχετικά με την τελευταία ταινία της σκηνοθετικής καριέρας του, κρατώντας έτσι… ζεστούς τους φαν.

Όπως έχει κάνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό, μετά την δέκατη ταινία του ο Tarantino σκοπεύει να σηκωθεί οριστικά από την καρέκλα του σκηνοθέτη.

Σε ένα ενδεχόμενο τρίτο μέρος λοιπόν (γεγονός που όλοι ευχόμαστε), η ιστορία θα μας μεταφέρει 20 χρόνια μετά από τα τελευταία γεγονότα με τη Νύφη και την κόρη της να ζουν ήρεμα μακριά από κινδύνους. Βέβαια αυτό δεν θα διαρκέσει και πολύ, καθώς κάτι θα απειλήσει και πάλι τις ζωές του και θα οδηγήσει σε νέο λουτρό αίματος.

Μάλιστα ο Tarantino ήδη έχει κάνει και το κάστινγκ στο μυαλό του. Η Tarantino θα επιστρέψει στον ρόλο της (και μάλιστα με χαρά), ενώ στο πλευρό της θέλει την πραγματική κόρη της, Maya Hawk. Μια ιδέα που και μόνο η σκέψη της τον έχει ενθουσιάσει απίστευτα.

Πηγή: ratpack.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση