Πόσες χιλιάδες δολαρίων πήρε ο Σβαρτσενέγκερ για κάθε λέξη που είπε στο Terminator 2

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 11:55 Πόσες χιλιάδες δολαρίων πήρε ο Σβαρτσενέγκερ για κάθε λέξη που είπε στο Terminator 2

Πριν παρουσιαστεί στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή για να καταθέσει τις απόψεις του, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ χαρακτήρισε όσους εναντιώνονται στα όσα πρέπει να γίνουν ως "ηλίθιους και ψεύτες". Ο "Εξολοθρευτής" επέστρεψε για να σώσει τον πλανήτη. Ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε.

Την Κυριακή 31/10 ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αφιέρωσε 57 λεπτά από τη ζωή του για να δώσει συνέντευξη στο BBC Radio 4. Μεταξύ τωνπολλών που είχε να πει ήταν πως οι παγκόσμιοι ηγέτετς που υποστηρίζουν ότι αυτά που πρέπει να γίνουν για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή, είναι επιζήμια για την οικονομία "είναι ηλίθιοι και ψεύτες". Όπως εξήγησε "μπορείς να προστατέψεις το περιβάλλον και την οικονομία, παράλληλα. Αυτοί που υποστηρίζουν το αντίθετο ή είναι ηλίθιοι και ψεύτες ή δεν ξέρουν πώς να το κάνουν, γιατί εμείς έχουμε βρει τρόπους και αυτό που μένει είναι να έχουμε όλοι τα balls να κάνουμε αυτά που πρέπει. Η στροφή σε περιβάλλοντα που θα είναι φιλικά προς το περιβάλλον είναι η καλύτερη δημιουργός εργασιών. Η Καλιφόρνια είναι η Νο1 οικονομία των ΗΠΑ (με GDP 3.3 τρισεκατομμύρια δολάρια) και η πέμπτη καλύτερη του κόσμου, ενώ έχουμε από τους πιο αυστηρούς περιβαλλοντικούς νόμους".

Προ της παρουσίας του πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνιας και ιδρυτή του "Austrian World Summit" (εκ των μεγαλύτερων συνόδων του κόσμου για το περιβάλλον και το κλίμα) στη Γλασκώβη, όπου είναι σε εξέλιξη η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή και σήμερα θα μιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ας θυμηθούμε πώς βρήκε τη θέση του στο Hollywood. Δεν ξέρουμε αν θυμάστε, αλλά έγινε γνωστός σε όλον τον πλανήτη ως "Εξολοθρευτής".

Για το Terminator, το πρώτο, το αυθεντικό (του 1984) ο Schwarzenegger έλαβε συνολικά, το ποσό των 75.000 δολαρίων, ως μισθό. Η ταινία 'έβγαλε' παγκοσμίως 80 εκατομμύρια δολάρια. Για το Terminator 2 (1991) που είχε ως έσοδα -παγκόσμια- 520 εκατομμύρια δολάρια, ο 74χρονος Αυστριακός ηθοποιός, επιχειρηματίας, μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και πρώην Mr. Universe (στο bodybuilding) πήρε 15.000.000 δολάρια, ενώ για το Terminator 3 (2003, με κέρδη 433.4 εκατομμύρια δολάρια), αμείφθηκε με 29.25 εκατομμύρια δολάρια, συν το 20% επί των κερδών.

Η αλήθεια είναι ότι σε όλες τις εκδόσεις του “Εξολοθρευτή” ο Schwarzenegger δεν είχε να αποστηθίσει εκατομμύρια λέξεις. Έλεγε λίγα και καλά. Πόσα λίγα; Όπως ενημερώνει σήμερα το Facts για κάθε λέξη που ξεστόμισε στο Terminator 2 πήρε το ποσό των 21.429 δολαρίων. Ναι, είπε κάπου στις 700 λέξεις, σε όλη την ταινία διάρκειας 2 ωρών και 32 λεπτών.

 

 

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση