Lady Gaga: Ο πόνος που ένιωσε, όταν την βίασαν έγινε η έμπνευσή της για να υποδυθεί την Πατρίτσια Ρετζιάνι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 15:22 Lady Gaga: Ο πόνος που ένιωσε, όταν την βίασαν έγινε η έμπνευσή της για να υποδυθεί την Πατρίτσια Ρετζιάνι

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός κατάφερε να μετατρέψει την οδύνη της σε τέχνη

H Lady Gaga έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το δύσκολο παρελθόν που έζησε και την σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε σε ηλικία 19 ετών.

Στη νέα της ταινία House of Gucci όμως, κατάφερε να μετατρέψει όλες αυτές τις δυσάρεστες αναμνήσεις σε έμπνευση.

Όπως εξήγησε σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η 35χρονη σταρ διοχέτευσε όλη της την θλίψη στο ρόλο της Πατρίτσια Ρετζιάνι, προκειμένου να δώσει στην ηρωίδα της την «σωστή φωνή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

«Βίωσα ξανά τον πόνο που ένιωσα από την επίθεση, όταν ήμουν ακόμα νέα κοπέλα, αισθάνθηκα ότι με αφήνουν πίσω οι άνθρωποι που αγαπώ, ότι αισθάνομαι παγιδευμένη που δεν μπορώ να βγω σε έναν κόσμο που αγαπώ. Πήρα αυτόν τον πόνο και της τον έδωσα», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός.

Αν και ο σκηνοθέτης, Ρίντλεϊ Σκοτ, δεν ήταν απόλυτα σύμφωνος με την μέθοδό της και συνεχώς την «έκοβε», λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό στον εαυτό της, εκείνη συνέχισε, έφερε στο μυαλό της όλη την οδύνη που έζησε και κατάφερε τελικά, να ενσαρκώσει την πιο ολοκληρωμένη εκδοχή της χήρας του Μαουρίτσιο Γκούτσι.

Για την επίθεσή της στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ήταν μόλις 19 χρονών, όταν ένας μουσικός παραγωγός την «ανάγκασε» να γδυθεί για να ηχογραφήσει το άλμπουμ της και έπειτα, την άφησε παρατημένη σε μία γωνία, βιασμένη και... έγκυο.

«Ήμουν 19 χρονών και εργαζόμουν στη μουσική βιομηχανία. Ένας παραγωγός μου είπε "βγάλε τα ρούχα σου" και του είπα "όχι". Όταν πήγα να φύγω, μου είπε πως θα κάψει ό,τι μουσικό υλικό είχα ηχογραφήσει. Δε σταμάτησε να μου ζητά να βγάλω τα ρούχα μου και απλά πάγωσα και ούτε καν θυμάμαι. Με βίασε και με άφησε έγκυο σε μια γωνία», έλεγε στην περιγραφή της.

Πηγή: protothema.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση