Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δείτε το νέο τρέιλερ του «The Matrix: Resurrections»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 12:15 Δείτε το νέο τρέιλερ του «The Matrix: Resurrections»

Ετοιμαστείτε να ξαναμπούμε στον κόσμο του Matrix στις 22 Δεκεμβρίου.

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το νέο, ευρηματικό τρέιλερ του επερχόμενου The Matrix: Resurrections που οσονούπω καταφθάνει στα σινεμά.

Το τρέιλερ μάς προσφέρει ένα ταξίδι στο παρελθόν και το μέλλον προκαλώντας ένα παράξενο déjà vu τόσο στον Neo (Κιάνου Ριβς) όσο και στους θεατές. Στην ουσία δηλαδή, βλέπουμε σκηνές από τις προηγούμενες τρεις ταινίες να «δένουν» έξυπνα με το «σήμερα», όπως η μαύρη γάτα που στέκεται μπροστά στον Neo, μια σκηνή που παραπέμπει στην πρώτη ταινία του 1999.

Μέχρι τώρα πάντως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί στο τέταρτο κεφάλαιο του Matrix, καθώς οι λεπτομέρειες της ιστορίας κρατούνται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρόσφατα πάντως, ο συν-σεναριογράφος της ταινίας Ντέιβιντ Μίτσελ μας είπε να ξεχάσουμε ό,τι ξέρουμε, αφού το νέο Matrix δεν θα είναι ένα ακόμα σίκουελ.

«Σίγουρα λοιπόν δεν είναι ακόμα ένα σίκουελ, αλλά κάτι το αυτόνομο που ωστόσο περιέχει και τις τρεις προηγούμενες ταινίες Matrix με έναν πραγματικά ευρηματικό τρόπο. Είναι μια πολύ όμορφη και αλλόκοτη εμπειρία», ήταν τα πρόσφατα λόγια του Μίτσελ που επιβεβαιώνονται μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ με τίτλο déjà vu.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 18 χρόνια μετά το φινάλε της τριλογίας, «να επιστρέψουμε πίσω, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, πίσω στο Matrix».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του έχει χαρακτηρίσει την ταινία ως ένα «love story» (ιστορία αγάπης) και πως «δεν θα κάνει ταξίδι στο παρελθόν».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Καρι Αν Μος σε στον ρόλο της Trinity, Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ.

Το The Matrix: Resurrections πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Πηγή: newsbomb.gr