Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Spider Man «No Way Home»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 15:49 Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Spider Man «No Way Home»

Δείτε τις εντυπωσιακές παρουσίες που έδωσαν το παρών στο κόκκινο χαλί - Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα.

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Spider Man «No Way Home».

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που εμφανίστηκαν στην εκδήλωση στο Λος Άντζελες βρέθηκε φυσικά, ο πρωταγωνιστής, Τομ Χόλαντ, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του, στην ταινία, αλλά και στην πραγματική ζωή, Ζεντάγια.

Η 25χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε.

Εκτός από το ζευγάρι, στην πρεμιέρα έδωσαν το παρών και άλλοι celebrities. Ο Ουίλιαμ Νταφόε, η Μαρίζα Τομέι, ο Τζάρεντ Λέτο, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και ο χορευτής Φράνκι Γκράντε βρέθηκαν όλοι εκεί και πόζαραν χαμογελαστοί στις κάμερες των δημοσιογράφων.

Βέβαια, τα φλας έλαμψαν όταν βρέθηκε στο κόκκινο χαλί και η καλλονή Αλέξις Ρεν, η οποία επέλεξε για την εμφάνισή της ένα σούπερ μίνι μαύρο φόρεμα.

H νέα ταινία του δημοφιλούς franchise φαίνεται πως διαφέρει από όσες έχουμε δει μέχρι στιγμής με πρωταγωνιστή τον Spider Man.  Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία, εμφανίζεται χωρίς μάσκα και ανήμπορος να ξεχωρίσει την πραγματική του ζωή από εκείνη του σούπερ ήρωα. Όταν ζητά την βοήθεια του Doctor Strange, η κατάσταση παρέκτρεπεται και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, αναγκάζοντάς τον να ανακαλύψει τι ακριβώς σημαίνει να είσαι ο Spider-Man.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας την Πέμπτη  16 Δεκεμβρίου. 

Δείτε το τρέιλερ:

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση