Ο πιτσιρικάς από τον «Τιτανικό» ακόμα πληρώνεται από την ταινία: Τα ποσά που λαμβάνει

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 14:47 Ο πιτσιρικάς από τον «Τιτανικό» ακόμα πληρώνεται από την ταινία: Τα ποσά που λαμβάνει

Ήταν μόλις 5 ετών και 25 χρόνια μετά δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα στο μυαλό του από την οσκαρική ταινία.

Αυτές είναι δουλειές… Ο Reece Thompson, όσοι τον θυμάστε, εμφανίστηκε στην πολυβραβευμένη ταινία «Τιτανικός» με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουΐνσλετ. Ήταν μόλις πέντε ετών και υποδυόταν έναν λιλιπούτειο επιβάτη τρίτης θέσης που πεθαίνει τραγικά μαζί με τη μητέρα και την αδερφή του, όταν βυθίστηκε το «αβύθιστο» καράβι, όπως το έλεγαν, μετά την πρόσκρουσή του με το παγόβουνο.

Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης βέβαια είναι πως 25 χρόνια μετά, το «μικρό αγόρι από την Ιρλανδία», αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να κερδίζει χρήματα από τον ρόλο του. Το ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι πως… δεν θυμάται και πολλά πράγματα από την παρουσία του στην ταινία. Είπαμε, ήταν μόλις 5 ετών.

Σήμερα, ο Reece είναι 30 ετών και είναι διευθυντής ψηφιακού μάρκετινγκ στο Brian Head Resort, μια εγκατάσταση για σκι και σνόουμπορντ στη Γιούτα των ΗΠΑ. Πέρα από το εισόδημά του από την κύρια εργασία του, είπε πως κάθε χρόνο λαμβάνει επιταγές για τα δικαιώματα παρουσίας του στην ταινία «Τιτανικός».

Οι γονείς του Reece είχαν υπογράψει με έναν πράκτορα ταλέντων και κέρδισε έναν διαγωνισμό. Πρότεινε λοιπόν, ο πράκτορας, στη μητέρα του παιδιού δύο ρόλους: Πρωταγωνιστή σε μια διαφήμιση βενζινάδικου ή μια ευκαιρία να παίξει έναν μικρό ρόλο στον «Τιτανικό».

Αν και η διαφήμιση έδειχνε μια πιο ασφαλή επιλογή, η μητέρα του αποφάσισε να τον προτείνει για τον ρόλο στον «Τιτανικό».
«Αποδείχθηκε ότι ήταν μια από τις ταινίες με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία» είπε ο Reece Thompson στο Business Insider και συμπλήρωσε: «Η μητέρα μου είπε: "Ας το κάνουμε. Θα είναι ωραίο. Ακόμα κι αν η ταινία είναι χάλια, θα τη δούμε". Τελικά, δεν ήταν κακή απόφαση από την πλευρά της, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Η ταινία έκανε τρομερές εισπράξεις, κέρδισε αρκετά Όσκαρ και ο Reece Thompson λαμβάνει ακόμα, 25 χρόνια μετά, επιταγές: «Είναι περίεργο γιατί δεν υπάρχει πια στο μυαλό μου», είπε ο Reece: «Δεν είναι σαν «ω, πότε θα πάρω μια νέα επιταγή από τον «Τιτανικό»;». αλλά όταν συμβαίνει, είναι σαν, α, ωραία, 100 δολάρια επιπλέον”. Υπήρξαν μερικές φορές όπως: "Ω, ουάου, αυτό είναι μια επιταγή 250 δολαρίων”. Οπότε, ελπίζω να συνεχίσουν να προβάλλουν αρκετά την ταινία γιατί αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα για μένα».

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση