Ο Τζέισον Μομόα πατάει γκάζι στο «Fast & Furious 10»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 16:00 Ο Τζέισον Μομόα πατάει γκάζι στο «Fast & Furious 10»

Ο «Aquaman» Τζέισον Μομόα έρχεται να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο «The Rock» Ντουέιν Τζόνσον.

Ο Τζέισον Μομόα αφήνει για λίγο τους ωκεανούς για να πατήσει τέρμα γκάζι στην επόμενη, δέκατη ταινία Fast & Furious.

Τα social media της ατιτλοφόρητης μέχρι στιγμής ταινίας καλωσόρισαν και επίσημα τον «Aquaman» ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό που έχει αφήσει ο «The Rock», Ντουέιν Τζόνσον που σαν… βράχος δεν λύγισε στις δημόσιες εκκλήσεις του Βιν Ντίζελ για επιστροφή στο διάσημο κινηματογραφικό franchise δράσης.

Μέχρι στιγμής, άγνωστες παραμένουν οι λεπτομέρειες του σεναρίου για τη δέκατη συνέχεια του Fast & Furious, ωστόσο ο Μομόα μάλλον θα παίξει τον «κακό» της υπόθεσης

Όπως όλα δείχνουν, η προσθήκη του Μομόα στο καστ, αναμένεται να δώσει τις απαραίτητες τονωτικές ενέσεις στο franchise που έχει ξεπεράσει τα έξι δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, με τον Τζάστιν Λιν να επιστρέφει στο σκηνοθετικό τιμόνι. Στους ρόλους τους επίσης επιστρέφουν οι Μισέλ Ροντρίγκεζ, Σαρλίν Θερόν, Ταϊρίζ Γκίμπσον, κ.ά.

To Fast and Furious 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Μάιο του 2023, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι κινητήρες αναμένεται να σβήσουν οριστικά μετά την ενδέκατη ταινία.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση