The Batman: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία - Δείτε τον Robert Pattinson ως Bruce Wayne

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 21:55 The Batman: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία - Δείτε τον Robert Pattinson ως Bruce Wayne

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα μία σκηνή από την πολυαναμενόμενη ταινία The Batman. Σε αυτήν βλέπουμε τον Robert Pattinson να ενσαρκώνει τον Bruce Wayne.

Η νέα εκδοχή του Batman υπό τη σκηνοθεσία του Matt Reeves είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς. Σε αυτό συντελούν πολλά: η love to hate επιλογή του Robert Pattinson για τον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη όπως φυσικά και η αναμονή για το τι καινούργιο έρχεται να προσφέρει στον μύθο του υπερήρωα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η... μπέρτα του Μπάτμαν έχει "στρετσαριστεί" από τις τόσες πολλές μεταφορές στη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Τα πρώτα πλάνα της ταινίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από τα τρέιλερ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν hype για την ταινία, ενώ αρκετές από τις προσωπικές επιλογές του Reeves φαίνεται να χαίρουν της έγκρισης του κοινού. Η σκοτεινή underground ατμόσφαιρα, η urban goth προσέγγιση των κοστουμιών, η επιλογή της Kravitz σαν Κάτγουμαν αλλά κυρίως η αναπροσαρμογή των ηρώων σε μια πιο ρεαλιστική βάση (βλέπε τον Γρίφο (Riddler), έμπευση για τον οποίο αποτέλεσε ο γνωστός serial killer Zodiac) δείχνουν ότι ο Μπάτμαν του Reeves ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαρία για επανασυστάσεις.

Η Warner Bros έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μία σκηνή από την ταινία.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS:

Σε αυτή βλέπουμε τον Robert Pattinson ως Bruce Wayne να παρίσταται σε μια κηδεία που τελείται στον καθεδρικό ναό της Gotham City. Την προσοχή του τραβάει ένα αγόρι που κάθεται στις πρώτες θέσεις, πιθανότητα ο γιος του θύματος. Ο επιθεωρητής Gordon συνομιλεί με αστυνομικούς και προσέχει τον νεαρό Wayne, ο οποίος ξεχωρίζει στα θεωρεία μια σκοτεινή απειλητική φιγούρα. Αίφνης ένα βαν εισβάλλει στην εκλλησία, διασχίζει τον διάδρομο και κατευθύνεται προς το αγόρι. Ο Wayne το σώζει την τελευταία στιγμή. Το όχημα είναι ζωγραφισμένο με σύμβολα και ερωτηματικά, αποτελεί αναμφίβολα τον επόμενο γρίφο του κακοποιού Riddler.

The Batman - Δείτε σκηνή από την ταινία:

Μπορεί να μην αρέσουν σε μερικούς τα συνεχιζόμενα reboots του χαρακτήρα, ωστόσο ο Μπάτμαν είναι ο πιο εμπορικός ήρωας κόμικ γεγονός που καθιστά αναμενόμενο η WB να θέλει να εξαργυρώσει το επιτυχημένο της franchise. 

Για τους παλιούς φίλους του Σκοτεινού Ιππότη δεν πρόκειται να αλλάζει κάτι: Ο Μπάτμαν του Τιμ Μπάρτον έχει την τιμητική του θέση στο πάνθεον της ιστορίας, η εκπληκτική τριλογία του Νόλαν αν και τοποθετείται χρονικά 10 χρόνια πίσω παραμένει η πιο άρτια μεταφορά του, ο Joker του Joaquin Ledger στάθηκε επάξια δίπλα σε αυτόν του Heath Ledger και ο Ben Affleck ολοκλήρωσε τον κύκλο του με το Justice League Director's Cut. Κάθε νέο κεφάλαιο μπορεί να κρύβει νέες ευκαιρίες, οι ιστορίες του άλλωστε στις σελίδες είναι αμέτρητες.

Εν αναμονή λοιπόν...

The Batman - Δείτε το trailer της ταινίας:

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση