Renfield: Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Φεβρουαρίου 2022 11:30 Renfield: Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Κόμη Δράκουλα

Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτόν τον μήνα.

Μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του Hollywood είναι το «Renfield». Το φιλμ, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», θα  αναφέρεται στον Ρένφιλντ, τον έμπιστο βοηθό του Κόμη Δράκουλα και στην τοξική και εξαρτημένη σχέση που έχει με τον βρικόλακα.

Ωστόσο, ποιος θα υποδυθεί έναν από τους διασημότερους χρακτήρες στα χρονικά της λογοτεχνίας, αλλά κι έναν από τους «αγαπημένους» του Hollywood; Ο Νίκολας Κέιτζ αποκάλυψε πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει έναν τέτοιο ρόλο, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Los Angeles Times». «Το κλειδί, νομίζω, είναι η κίνηση. Είδα την ταινία “Malignant” και ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γουάν καθώς και η ηθοποιός (σ.σ. Άναμπελ Γουάλις) δημιούργησαν μία χορογραφία τρομακτική. Ελπίζω να κάνω και εγώ κάτι αντίστοιχο, όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστράει είτε να κινείται όπως η Sadako στο “Ring”», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Μάλιστα, ανέφερε πόσο του άρεσαν οι ερμηνείες του Μπέλα Λουγκόσι (Dracula, 1931), αλλά και του Γκάρι Όλντμαν (Bram Stoker’s Dracula, 1992) που είναι και πιο αναγνωρισμένες ως τώρα.

Τα γυρίσματα του «Renfield» θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κρις ΜακΚέι, (Chris McKay). Συμπρωταγωνιστούν ο Νίκολας Χουλτ (Nicholas Hoult) και η αμερικανίδα ηθοποιός, Awkwafina.

Η μεγάλη αγάπη για το σινεμά

Στη συνέντευξη του, ο σταρ μίλησε ακόμη για τα κατοικίδιά του, μια γάτα που ονομάζεται Μέρλιν και ένα κοράκι που το φωνάζει Χούγκαν.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιός, μίλησε επίσης για τη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο. «Δούλευα στον κινηματογράφο Fairfax στο Μπέβερλι πουλώντας εισιτήρια και ποπ κορν», είπε. «Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Ήμουν 15 ετών και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το σινεμά. Ήθελα να παίζω σε ταινίες. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα φίλος μου από παιδί. Με βοήθησε να περάσω διάφορες δύσκολες περιόδους».

 

 

Πηγή: Los Angeles Times

Προσαρμοσμένη αναζήτηση