Μαντόνα: Ποιες ηθοποιοί πέρασαν από οντισιόν για να την υποδυθούν στην ταινία για τη ζωή της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 21:51 Μαντόνα: Ποιες ηθοποιοί πέρασαν από οντισιόν για να την υποδυθούν στην ταινία για τη ζωή της

Οι Σίντνεϊ Σουίνι, Τζούλια Γκάρνερ και Μπάρμπι Φερέρα φέρονται να έχουν περάσει από ακρόαση για να υποδυθούν τη Μαντόνα στη νέα ταινία με θέμα τη ζωή της.

Σύμφωνα με το The Ankler, οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Euphoria» Σίντνεϊ Σουίνι και Μπάρμπι Φερέρα και η βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της στη σειρά «Ozark» Τζούλια Γκάρνερ προστέθηκαν στη λίστα των ηθοποιών που πήγαν στην οντισιόν για τον ρόλο της θρυλικής ηθοποιού και μουσικού στην ταινία για τη ζωή της.

Η Μαντόνα επιβεβαίωσε το 2020 ότι συμμετέχει στη σκηνοθεσία και στη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας, την οποία περιέγραψε «αυτοβιογραφία με εικόνες».

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο ρόλος είναι της Μαντόνα είναι αυτός που επιθυμεί κάθε νεαρή ηθοποιός.

Οι εκπρόσωποι της βασίλισσας της ποπ λένε ότι η βιογραφική ταινία, που θα καταγράφει την πορεία της τραγουδίστριας προς την κατάκτηση της επιτυχίας θα είναι αντίστοιχη της επερχόμενης ταινίας για τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ με πρωταγωνιστές τους Όστιν Μπάτλερ και Τομ Χανκς.

Σε Instagram Live η Μαντόνα είπε ότι η ταινία θα προβάλει «τον αγώνα της ως γυναίκα καλλιτέχνης που προσπαθεί να επιβιώσω στον κόσμο των ανδρών». Όσον αφορά την εμπειρία της στη σκηνοθεσία, έχει σκηνοθετήσει την κωμωδία του 2008, «Filth and Wisdom» καθώς και το ρομαντικό δράμα που κυκλοφόρησε το 2011, «W.E».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση