Ο Χένρι Κάβιλ νιώθει... Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία «Argylle»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2022 14:10 Ο Χένρι Κάβιλ νιώθει... Τζέιμς Μποντ στη νέα ταινία «Argylle»

Ο Χένρι Κάβιλ φαίνεται ότι προετοιμάζεται για το ρόλο του νέου Τζέιμς Μποντ...

To Apple TV+ έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία του Χένρι Κάβιλ από την επερχόμενη κατασκοπική ταινία με τίτλο Argylle.

Πρόκειται για την κινηματογραφική διασκευή του επίσης επερχόμενου και ομώνυμου μυθιστορήματος της Αμερικανίδας, Έλι Κόνγουεϊ που θα κυκλοφορήσει το προσεχές φθινόπωρο.

Η ιστορία της ταινίας (όπως και το βιβλίου) ακολουθεί τον καλύτερο κατάσκοπο του κόσμου που όμως τυγχάνει να πάσχει από… αμνησία! Η κατάστασή του τον κάνει μάλιστα να πιστεύει πως στην πραγματικότητα είναι συγγραφέας που γράφει κατασκοπικά θρίλερ και όχι αληθινός κατάσκοπος.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Κάβιλ έχει ακουστεί για τον ρόλο του επόμενου Τζέιμς Μποντ, κάτι που θέλει και ο ίδιος πολύ. Οπότε θα μπορούσε να αποτελέσει ένα καλό crash test για τον ηθοποιό.

Στο πλευρό του Κάβιλ θα δούμε τη γνωστή τραγουδίστρια Dua Lipa να κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Κάθριν Ο’Χάρα, Σαμ Ρόκγουελ, κ.ά.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάθιου Βον (Kingsman) ο οποίος υπογραμμίζει ότι το φιλμ «θα επαναφεύρει το spy genre στον κινηματογράφο».

«Όταν διάβασα αυτό το πρόχειρο χειρόγραφο, ένιωσα ότι ήταν το πιο απίστευτο και πρωτότυπο κατασκοπευτικό franchise από τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ της δεκαετίας του '50. Αυτό θα επανεφεύρει το είδος της κατασκοπείας στον κινηματογράφο».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Apple έχει υπογράψει συμφωνία για μία ταινία, ωστόσο αναμένεται ότι το Argylle θα λανσάρει ένα ολόκληρο νέο franchise στην πλατφόρμα.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση