Η πρώτη εικόνα του Κιάνου Ριβς στο «John Wick 4»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 11:12 Η πρώτη εικόνα του Κιάνου Ριβς στο «John Wick 4»

Η ταινία «John Wick: Chapter 4» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 24 Μαρτίου του 2023.

To CinemaCon 2022, άνοιξε χθες τις πόρτες του φέρνοντας έναν καταιγισμό ανακοινώσεων και αποκαλύψεων από τα στούντιο του Χόλιγουντ.

Στο πλαίσιο του μεγάλου συνεδρίου για το σινεμά, η Lionsgate αποκάλυψε την πρώτη εικόνα από το επερχόμενο τέταρτο κεφάλαιο του John Wick.

Πρόκειται για την αφίσα του «John Wick: Chapter 4» η οποία παρόλο που δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα, μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον πρωταγωνιστή Κιάνου Ριβς.

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και μέχρι στιγμής η πλοκή κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Εκτός από τον Ριβς στον ρόλο του John Wick, στο καστ θα δούμε επίσης τους: Λορενς Φίσμπερν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Ντόνι Γιεν, Σάμιερ Άντερσον, κ.ά. Τη σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Τσαντ Σταχέλσκι, ενώ ο Ριβς έχει αναλάβει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Aν και η τέταρτη ταινία του επιτυχημένου franchise επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Μάιο, δυστυχώς έχει πάρει αναβολή για έναν ολόκληρο χρόνο! Έτσι, το «John Wick: Chapter 4», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαρτίου του 2023.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το franchise θα αποκτήσει και πέμπτη ταινία, τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, με τον Κιάνου Ρις να επιστρέφει και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση