Ο Ίθαν Χοκ σκορπάει ανατριχίλες στο νέο τρέιλερ του «The Black Phone»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 14:19 Ο Ίθαν Χοκ σκορπάει ανατριχίλες στο νέο τρέιλερ του «The Black Phone»

Η ταινία τρόμου «The Black Phone» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου.

Η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το νέο τρέιλερ του «The Black Phone», της νέας ταινίας τρόμου με πρωταγωνιστή τον Ίθαν Χοκ.

Την ταινία υπογράφει ο Σκοτ Ντέρικσον, σκηνοθέτης του Sinister, (η πιο τρομακτική ταινία όλων των εποχών σύμφωνα με επιστημονική έρευνα), αλλά και του Doctor Strange και Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ.

Το φιλμ που αναμένεται να σκορπίσει ανατριχίλες στους φαν του είδους, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζο Χιλ και αποτελεί μέρος της ανθολογίας «20th Century Ghosts». Και αν το όνομα δεν σας λέει απολύτως τίποτα, τότε πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ο Χιλ είναι γιος του μετρ του τρόμου, Στίβεν Κινγκ!

Από την πρώτη γεύση που έχουμε πάρει, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι φαν του τρόμου και του Στίβεν Κινγκ θα βρουν πολλές ομοιότητες με την ταινία Το Αυτό (It). Μπαλόνια, παιδιά, ένας φρικιαστικός χαρακτήρας με διαβολική μάσκα (Ίθαν Χοκ) που δολοφονεί μικρά παιδιά, κλπ.

Συγκεκριμένα, η ιστορία εστιάζει σε ένα μικρό παιδί που πέφτει θύμα απαγωγής από έναν άντρα με μια διαβολική μάσκα που έχει το παρατσούκλι The Grabber. Το μικρό αγόρι βρίσκεται κλειδωμένο σε ένα κατασκότεινο υπόγειο γεμάτο με το αίμα δολοφονημένων παιδιών. Στο χώρο υπάρχει και ένα χαλασμένο μαύρο τηλέφωνο το οποίο αρχίζει ξαφνικά να χτυπάει σπάζοντας τη σιωπή, ενώ τα πνεύματα των δολοφονημένων παιδιών, προσπαθούν να βοηθήσουν το αγόρι να ξεφύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία έχει συναντήσει αρκετές καθυστερήσεις εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο πλέον έχει βρει τον δρόμο της προς τη μεγάλη οθόνη, κάνοντας πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2022.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση