«Σαρώνει» στο box office το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 22:14 «Σαρώνει» στο box office το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness»

Η ταινία, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 450 εκατομμύρια δολάρια - Δείτε το τρέιλερ 

Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» κατάφερε να συγκεντρώσει 450 εκατομμύρια δολάρια στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office, κάνοντας την εβδομάδα πριμιέρας του πραγματικά εντυπωσιακή.

Ειδικότερα, η ταινία, μέχρι στιγμής μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει στο Αμερικάνικο box office 185 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές έχει συλλέξει 265 εκατομμύρια δολάρια. Το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα την προηγούμενη Πέμπτη στις 5 Μαίου.

Ο Sam Raimi σκηνοθετεί από σενάριο του Michael Waldron. Οι Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg και Rachel McAdams αποτελούν το πρωταγωνιστικό καστ, σε μία ταινία που, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έχει ήδη κερδίσει αρκετούς σινεφίλ παγκοσμίως.

«Το Multiverse of Madness θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος τίτλος που έχουμε επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα έλεγα απαραίτητα ότι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά θα είναι μία μεγάλη ταινία του MCU με τρομακτικές σκηνές. Περίπου όπως ήταν το Raiders of the Lost Ark και όταν ήμουν παιδί έπρεπε να κλείσω τα μάτια όταν έλιωναν τα πρόσωπα. Ή το Temple of Doom, το Gremlins και φυσικά το Poltergeist. Αυτές είναι οι ταινίες που δημιούργησαν το PG-13» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος των Marvel Studios.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση