«Bullet Train»: Νέο απολαυστικό βίντεο για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μπραντ Πιτ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 13:05 «Bullet Train»: Νέο απολαυστικό βίντεο για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μπραντ Πιτ

Το Bullet Train με τον Μπραντ Πιτ θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις αρχές Αυγούστου.

Η Sony Pictures κυκλοφόρησε το TV spoτ για το Bullet Train, τη νέα και πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Το σύντομο βίντεο μάς προσφέρει νέα πλάνα γεμάτα δράση με τον χαρακτήρα του Μπραντ Πιτ να δέχεται συνεχείς επιθέσεις από διάφορους επίλεκτους δολοφόνους, καθώς ο ίδιος αντεπιτίθεται με τον δικό του ασυνήθιστο τρόπο.

Το Bullet Train βασίζεται στο ιαπωνικό best-seller του Κοτάρο Ισάκο, με τίτλο Maria Beetle και είναι η πρώτη ταινία για τον Πιτ μετά το Κάποτε στο Χόλιγουντ του Κουέντιν Ταραντίνο.

Αρχικά, το νέο θρίλερ μυστηρίου ήταν προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Ιουλίου, ωστόσο μεταφέρθηκε για τις 29 του ίδιου μήνα. Στη συνέχεια, η Sony Pictues ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τελικά στις 5 Αυγούστου.

Η ιστορία του Bullet Train (όπως και του βιβλίου) διαδραματίζεται μέσα σε ένα γρήγορο τρένο που ταξιδεύει από το Τόκιο στο Μοριόκα. Μέσα σε αυτό βρίσκεται μια ομάδα πέντε επίλεκτων δολοφόνων και εκτελεστών με αντικρουόμενα κίνητρα και φόντο τη σύγχρονη Ιαπωνία.

Η ταχεία θα κάνει μόλις πέντε στάσεις πριν τον τελικό προορισμό της και μέχρι τον τερματισμό μένει να μάθουμε ποιος θα καταφέρει να παραμείνει ζωντανός και να αρπάξει τον πολυπόθητο χαρτοφύλακα.

Στη νέα του ταινία, ο Ντέιβιντ Λιτς συγκεντρώνει ένα δυνατό καστ που συμπληρώνουν οι: Σάντρα Μπούλοκ, Μάικλ Σάνον και Άαρον Τέιλορ Τζόνσον.

Πηγή: Sony Pictures

Προσαρμοσμένη αναζήτηση