Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη - Έρχεται και επίσημα το σίκουελ του Joker!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 11:03 Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη - Έρχεται και επίσημα το σίκουελ του Joker!

Το σενάριο για το σίκουελ του Joker είναι ήδη έτοιμο!

Ο Τοντ Φίλιπς, σκηνοθέτης του Joker, έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη, μέσα από το λογαριασμό του στο Ιnstagram τρελαίνοντας όλους τους φαν της ταινίας και επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες.

Ο Φίλιπς ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το σενάριο του σίκουελ του Joker, το οποίο είναι ήδη έτοιμο και φέρει την υπογραφή του ίδιου και του Σκοτ Σίλβερ, όπως και στην πρώτη πολυβραβευμένη ταινία.

Μάλιστα, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο εξώφυλλο του σεναρίου, το σίκουελ μέχρι στιγμής φέρει τον τίτλο Folie à Deux. Στην ίδια ανάρτηση, βλέπουμε μια φωτογραφία με τον Χοακίν Φίνιξ να διαβάζει το σενάριο, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιστροφή του στον ρόλο που του χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του αντιήρωα της DC. Άλλωστε, ο ίδιος κατά καιρούς έχει δηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στον ρόλο.

Όσον αφορά τον γαλλικό τίτλο εργασίας του σίκουελ, σημειώνουμε ότι είναι ιατρικός όρος για την επινεμόμενη ψυχωσική διαταραχή (γνωστή και ως δυαδική τρέλα). Πρόκειται για μια αρκετά σπάνια διαταραχή που χαρακτηρίζεται από την παρουσία ομοειδών ψυχωσικών συμπτωμάτων (συνήθως παραληρητικών ιδεών) σε δύο ή και περισσότερα άτομα. Στα γαλλικά η διαταραχή αυτή ονομάζεται Folie à deux που σημαίνει «τρέλα που μοιράζεται σε δύο».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την υπόθεση, την έναρξη των γυρισμάτων ή την πρεμιέρα του σίκουελ, ωστόσο θυμίζουμε ότι έρχεται λίγο μετά από την ανακοίνωση ότι ο Τοντ Φίλιπς ανέλαβε τον ρόλο συμβούλου στην DC Films.

Η ταινία Joker κυκλοφόρησε το 2019 αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και σπάζοντας τα ρεκόρ στο παγκόσμιο box office. Η ταινία ήταν υποψήφια για 11 Όσκαρ κερδίζοντας τελικά τα δύο, Α' Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση