Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε πρεμιέρα το «Rise» - Έκλεψαν την παράσταση οι γιοι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 11:15 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε πρεμιέρα το «Rise» - Έκλεψαν την παράσταση οι γιοι του

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το event για την ταινία για τη ζωή του.

Έγινε χθες η πρεμιέρα της ταινίας «Rise» με θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σταρ τον Μπακς είχε μαζί του όλη την οικογένεια, με τους γιους του, που ήταν ντυμένοι όπως ο μπαμπάς τους, να κλέβουν την παράσταση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περπάτησε στο κόκκινο χαλί, έχοντας στο πλευρό του τους αδερφούς του Κώστα, Θανάση και Άλεξ. Μαζί τους ήταν φυσικά η μητέρα τους, Βερόνικα, όσο και η σύντροφος του Γιάννη, Μαράια και τα δύο τους παιδιά, Μάβερικ Σάι και Λίαμ.

Η ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή. Το «Rise», που θα κυκλοφορήσει από την Disney+, εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας που έφυγε από τη Νιγηρία για την Ελλάδα και έχει τίτλο: «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο».

Η παραγωγή ταξιδεύει από τα παιδικά χρόνια όλων των Antetokounbros στα Σεπόλια μέχρι και τη σπουδαία του πορεία στο ΝΒΑ.

«Είμαι ενθουσιασμένος και με τιμά που η Disney+ μεταφέρει την ιστορία της οικογένειάς μου σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι θα εμπνεύσει όσους βρίσκονται σε παρόμοιες συνθήκες να διατηρήσουν την πίστη, να παραμείνουν πιστοί στους στόχους τους και να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή» είχε πει στη συνέντευξη Τύπου για την ταινία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση