Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζόνι Ντεπ: Στο Netflix η επόμενη ταινία του «La Favorite»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 11:35 Τζόνι Ντεπ: Στο Netflix η επόμενη ταινία του «La Favorite»

Μετά την πρεμιέρα του στα σινεμά, το «La Favorite» με τον Τζόνι Ντεπ θα κυκλοφορήσει και στο γαλλικό Netflix. 

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά, μετά την πρόσφατη δικαστική νίκη του εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζει τη νέα του ταινία, με τίτλο La Favorite, στην οποία θα υποδυθεί τον Λουδοβίκο τον 15ο. Μάλιστα, τώρα γίνεται γνωστό ότι το επερχόμενο δράμα εποχής πρόκειται να κυκλοφορήσει στο γαλλικό Netflix, 15 μήνες μετά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους. Ωστόσο, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το La Favorite δεν είναι ταινία του Netflix και άρα η πλατφόρμα δεν συμμετέχει στην παραγωγή του.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γαλλίδα Μαϊγουέν (Polisse, Mon Roi). Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι σε διάφορες τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά κυρίως σε χώρους μέσα και έξω από το Παλάτι των Βερσαλλιών και θα διαρκέσουν τρεις μήνες. Η Μαϊγουέν εκτός την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ, αφού θα υποδυθεί την τελευταία ερωμένη του Λουδοβίκου του 15ου, την Κόμισσα Ζαν ντι Μπαρί.

Σημειώνεται ότι αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του Ντεπ στη γαλλική γλώσσα, ο οποίος θα φρεσκάρει λίγο τα γαλλικά του, καθώς έμενε επί χρόνια στη Γαλλία με την πρώην σύντροφό του και ηθοποιό Βανέσα Παραντί.

Το Netflix σκοπεύει να επενδύσει 40.7 εκατομμύρια δολάρια στις γαλλικές παραγωγές μέσα στο 2022 και το La Favorite με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ, είναι μια ταινία που σίγουρα θέλει να υπάρχει στη λίστα του.

Για την ιστορία, ο Λουδοβίκος ο 15ος, ο οποίος είχε το παρατσούκλι «ο αγαπητός», βασίλεψε για 59 χρόνια. Ωστόσο, πέθανε ως αντιδημοφιλής βασιλιάς αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και ασέβεια.

Η είδηση για τη νέα ταινία του Ντεπ, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τη γαλλική ιστοσελίδα Satellifax και μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του σεναρίου,

Θυμίζουμε ότι το Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια έχει κρατήσει τις πόρτες ερμητικά κλειστές στον άλλοτε αγαπημένο πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, όμως στην Ευρώπη δεν συνέβη το ίδιο.

Η τελευταία ταινία του Τζόνι Ντεπ ήταν το Minamata που αν και πέρασε από σαράντα κύματα, εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετώπισε ο Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ, βρήκε τελικά το δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πηγή: newsbomb.gr