The Lord of the Rings: The Rings of Power - Τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 18:31 The Lord of the Rings: The Rings of Power - Τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το τελευταίο trailer πριν από την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 με δύο επεισόδια.

Ακόμα μία εβδομάδα απομένει για την πρεμιέρα του The Lord of the Rings: The Rings of Power στην υπηρεσία Amazon Prime Video και η προσμονή του κοινού έχει χτυπήσει κόκκινο για την τηλεοπτική επιστροφή στον κόσμο που εμπνεύστηκε ο J.R.R.Tolkien, μετά τις κινηματογραφικές τριλογίες The Lord of the Rings και The Hobbit.

Η Amazon αποφάσισε να δημοσιεύσει ακόμη ένα τελευταίο trailer για την επερχόμενη σειρά και ο χαρακτηρισμός «επικό» είναι μάλλον πολύ ταπεινός για αυτό που έρχεται. Στο νέο trailer βλέπουμε την Galadriel σε νεαρή ηλικία να τραβά το σπαθί από το πτώμα του αδερφού της, να φορά πανοπλία και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Sauron και τον στρατό του που απειλούν να καταστρέψουν την ζωή στη Μέση Γη, αφυπνίζοντας παράλληλα όλες τις φυλές για το επικείμενο κακό.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Σε μια εποχή όπου επικρατεί, σχετικά, ειρήνη, η σειρά ακολουθεί διάφορους χαρακτήρες (γνώριμους και νέους), καθώς έρχονται αντιμέτωποι με την επάνοδο του κακού στη Middle-earth. Από τα σκοτεινά βάθη των Misty Mountains, στα μεγαλειώδη δάση της πρωτεύουσας των ξωτικών Lindon, στο ανεπανάληπτο νησιωτικό βασίλειο της Numenor και τις απομακρυσμένες άκρες του χάρτη, αυτά τα βασίλεια και οι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν την κληρονομία που θα μείνει ζωντανή για χιλιάδες χρόνια.

Το The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου 2022 με δύο επεισόδια.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση