Black Panther: Wakanda Forever - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του σίκουελ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 14:26 Black Panther: Wakanda Forever - Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του σίκουελ

 Το νέο βίντεο  αποκάλυψε νέα στοιχεία για την πολυαναμενόμενη ταινία - Ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα; 

Ένα βήμα πιο κοντά βρέθηκαν οι θαυμαστές του «Black Panther: Wakanda Forever», στο να μάθουν ποια είναι η ταυτότητα του νέου Μαύρου Πάνθηρα.

Η Marvel έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο και μεγαλύτερο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία «Black Panther: Wakanda Forever», που αποκάλυψε νέα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο σίκουελ. Παράλληλα, φαίνεται πως θα αποτίνει και φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρωταγωνιστή της πρώτης ταινίας και τον ηθοποιό που είχε τον ρόλο του Black Panther σε όλες τις ταινίες της Marvel έως τώρα, Τσάντγουικ Μπόουζμαν.

«Ξέρουμε τι ψιθυρίζεις. Έχουν χάσει τον προστάτη τους. Τώρα είναι η ώρα μας να απεργήσουμε. Δείξτε τους ποιοι είμαστε» λέει η Άντζελα Μπάσετ στο τρέιλερ, η οποία υποδύεται την βασίλισσα Ραμόντα.

Μάλιστα στο τέλος του δίλεπτου βίντεο, εμφανίζεται μια φιγούρα με άγνωστη ταυτότητα και ένα νέο κοστούμι, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά και περιέργεια στους θαυμαστές, για το ποιος βρίσκεται τελικά κάτω από τη μάσκα. Όπως πιθανολογεί το κοινό με βάση τις νέες εικόνες, ίσως να είναι η Shuri αυτή που θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο. Παράλληλα, διαφαίνεται και η στολή της Ironheart, μιας νέας ηρωίδας, η οποία είναι ήδη γνωστή, καθώς αναμένεται να κυκλοφορήσει μία ξεχωριστή σειρά με έξι επεισόδια από τη Disney+ στα τέλη του 2023.

Black_Panther___1_

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος υποδύονταν τον Μαύρο Πάνθηρα, πέθανε το 2020 σε ηλικία 43 ετών, μετά τη μάχη του με τον καρκίνο. Οι θαυμαστές της ταινίας εδώ και καιρό δημιουργούν τα δικά τους σενάρια, για το πως θα συνεχιστεί ο αγαπημένος ρόλος στο σίκουελ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση