Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Scooby-Doo: Η Velma είναι και επίσημα ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022 15:12 Scooby-Doo: Η Velma είναι και επίσημα ομοφυλόφιλη στη νέα ταινία

Η Velma από την αγαπημένη παιδική σειρά Scooby-Doo, έκανε coming out ως ομοφυλόφιλη στην νέα ταινία "Trick or Treat Scooby-Doo".

Μετά από περισσότερα από 50 χρόνια, ο αγαπημένος χαρακτήρας της παιδικής σειράς Scooby-Doo, η Velma αποκάλυψε την σεξουαλικής της ταυτότητα. Συγκεκριμένα, στην νέα ταινία της HBO Max η Velma είναι επίσημα ομοφυλόφιλη.

Ένα μικρό κλιπ από την νέα ταινία με Halloween concept, "Trick or Treat Scooby-Doo!", δείχνει τη Velma να ερωτεύεται την σχεδιάστρια κοστουμιών Coco Diablo. Συγκεκριμένα, κοκκινίζει και θολώνουν τα γυαλία της όταν την συναντά.

Το μικρό βίντεο έχει γίνει viral στο Twitter, με τους θαυμαστές της σειράς να ενθουσιάζονται, ενώ δηλώνουν πως ήταν μια εξέλιξη που περίμεναν εδώ και χρόνια.

Οι άνθρωποι της LGBTQ+ κοινότητας υπέθεταν ότι η "έξυπνη παιδική τους φίλη" είναι ομοφυλόφιλη, από τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του Scooby-Doo. Προφανώς, η Hanna-Barbera, η αρχική δημιουργός του παιδικού, δεν μπορούσε να αποκαλύψει την σεξουαλική ταυτότητα κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του 1970 και του 1980.

Ωστόσο, έγιναν και αργότερα προσπάθειες για το επίσημο coming out του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ο James Gunn που έγραψε τις αρχικές ταινίες live-action, το 2000, είχε πει επίσημα πως ήθελε να κάνει την Velma έναν ομοφυλόφιλο χαρακτήρα. Όμως, οι προσπάθειές του ματαιώθηκαν, καθώς το στούντιο δεν δέχθηκε.

Ακόμη, όπως αναφέρει το Variety, ο Tony Cervone, που υπηρέτησε ως παραγωγός της σειράς “Mystery Incorporated”, είχε λύσει το μυστήριο για την σεξουαλικότητα του χαρακτήρα, μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram.

Πηγή: news247.gr