Πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Gran Turismo των PlayStation Productions (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 13:37 Πρώτο επίσημο trailer για την ταινία Gran Turismo των PlayStation Productions (vid)

Καμένα ελαστικά και η ιστορία της GT Academy στο προσκήνιο.

Η Sony έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό την πρόθεσή της να μεταφέρει πολλές σειρές της σε άλλα μέσα και το έχει κάνει ήδη με το Uncharted.

Το Gran Turismo είναι το επόμενο franchise και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου. Τη σκηνοθεσία της ταινίας έχει ο Neill Blomkamp (Demonic, Chappie, Elysium, District 9), το σενάριο υπογράφουν οι Jason Hall (American Sniper) και Zach Baylin (King Richard), ενώ στην ομάδα παραγωγής (από μεριάς PlayStation Productions) συμμετέχουν οι Asad Qizilbash και Carter Swan.

Το project επιβλέπει -εννοείται- ο δημιουργός της σειράς και επικεφαλής της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi.

Η ιστορία της ταινίας βασίζεται στο διαγωνισμό GT Academy που «έτρεξε» από το 2008 έως και το 2016 σε συνεργασία με την Nissan.

Μία από τις πιο πετυχημένες ιστορίες της ακαδημίας αυτής ήταν η περίπτωση του Βρετανού Jann Marenborough, ο οποίος μετά την επικράτησή του το 2011 έτρεξε στα GP3 Series, 24 Hours of Le Mans και την ιαπωνική Super GT series.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση