Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Joaquin Phoenix ως Joker - Το μυστήριο με το δεύτερο Αρθουρ Φλεκ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 13:39 Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του Joaquin Phoenix ως Joker - Το μυστήριο με το δεύτερο Αρθουρ Φλεκ

Ελάχιστα είναι γνωστά για την επερχόμενη συνέχεια του «Joker» με τον Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά ότι θα βλέπαμε δύο Joker, δεν το περίμενε κανείς.

Τουλάχιστον αυτό βλέπει κανείς από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα της ταινίας . Σε αυτό, ο 48χρονος Joaquin Phoenix εικονίζεται να τρέχει στους δρόμους του Λος Άντζελες το απόγευμα του Σαββάτου, ακολουθούμενος από έναν άλλο ψηλότερο άνδρα βαμμένος σαν τον Joker και το κόκκινο κοστούμι που φορούσε ο Άρθουρ Φλεκ στο αρχικό blockbuster του 2019.

 

 

O Joaquin Phoenix με σκονισμένο κοστούμι: Τι μας επιφυλάσσει η νέα ταινία;

Αν και δεν είναι σαφές ποιος είναι ο ψηλότερος ηθοποιός με την κόκκινη στολή, μπορεί κάλλιστα να είναι ο Βρετανός ηθοποιός Χάρι Λότι, ο οποίος με ύψος 1.87 ξεπερνά κατά 15 περίπου εκατοστά τον Joaquin Phoenix. Βέβαια, είναι άγνωστο ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός δεδομένου ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη η πλήρης λίστα των ηθοποιών που θα πλαισιώνουν τον Joaquin Phoenix, πέρα από την Lady Gaga.

 

 

Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Phoenix φαίνεται να τρέχει στους δρόμους του Λος Άντζελες, με ξεβαμμένο μακιγιάζ, φορώντας ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι με ανοιχτό καφέ πουκάμισο, αρκετά σκονισμένα, με ψεύτικο αίμα να φαίνεται στο αριστερό του αυτί. Όσο για τον μυστηριώδη άνδρα, εθεάθη να τρέχει με το λευκό μακιγιάζ στο πρόσωπο και το φαινομενικά πανομοιότυπο κόκκινο κοστούμι με το κίτρινο γιλέκο που φορούσε ο Άρθουρ Φλεκ στην πρώτη ταινία.

 

 

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή της συνέχειας ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου 2022. Το αρχικό Joker του 2019 ήταν μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, αποφέροντας 335,5 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά και 1,074 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Ο Joacquin Phoenix πήρε επίσης το πρώτο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του ως Άρθουρ Μίλερ, την πρώτη του νίκη μετά από τρεις υποψηφιότητες.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr