Η δύναμη ας είναι μαζί του! Το πρώτο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2014 17:37 Η δύναμη ας είναι μαζί του! Το πρώτο teaser για το «Star Wars: The Force Awakens»

Μετά από χρόνια αναμονής και σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για το τι συμβαίνει μέσα, έξω και γύρω από τα γυρίσματα του έβδομου κεφαλαίου του «Πολέμου των Άστρων», το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε. Και είναι... συγκινητικό.

«There's been an awakening. Have you felt it?»

Ηδη από τις αρχές της εβδομάδας γνωρίζαμε πως σήμερα Παρασκευή 28 Νοεμβρίου θα κυκλοφορύσε το πρώτο τρέιλερ του «Star Wars VII: The Force Awakens».

Ο Τζέι Τζέι Εϊμπραμς είχε φροντίσει επίσης να ενημέρωσει με ένα σημείωμα το fan base της ταινίας πως το τρέιλερ που θα δούμε θα διαρκεί 88 δευτερόλεπτα και θα αποκαλύπτει κάποια πράγματα απ' όσα γίνονται στα μέχρι τώρα γυρίσματα της ταινίας.

Και το τρέιλερ είναι πλέον είναι εδώ - ένα μείγμα της γνωστής εικονογραφίας των προηγούμενων «Πολέμων των Αστρων» (η έρημος, τα ρομπότ, τα drones, τα φωτόσπαθα, η σκοτεινή πλευρά) με ένα touch μεταμοντέρνου ρετρό που θα κάνει τα ταμεία να ενδώσουν θέλουν δεν θέλουν.

Δείτε το τρέιλερ του «Star Wars: The Force Awakens» εδώ:

flix.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com