Black Panther: Το νέο επικό τρέιλερ της πρώτης ταινίας μαύρου υπερήρωα της Marvel

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017 19:14 Black Panther: Το νέο επικό τρέιλερ της πρώτης ταινίας μαύρου υπερήρωα της Marvel

Άλλος ένας ήρωας της θρυλικής εκδοτικής εταιρίας κόμικ παίρνει το δρόμο για την μεγάλη οθόνη και αυτό είναι το νέο επίσημο, φαντασμαγορικό τρέιλερ - Μόλις βγήκε και είναι ζεστό, ζεστό

Μια συμπαραγωγή των στούντιο της Marvel και της Disney, θα αποτελέσει τη 18η ταινία από τον κόσμο των κόμικ της Marvel Cinematic Universe. Το δεύτερο trailer του Black Panther κατέκλυσε τα social media τη Δευτέρα και προϊδεάζει για μια συναρπαστική εμπειρία τους φανατικούς του είδους.

Δείτε το:

O Black Panther είναι ο πρώτος μαύρος υπερήρωας που κάνει την εμφάνισή του και κερδίζει τις εντυπώσεις στο χώρο των εμπορικών κόμικ των ΗΠΑ.

Σε σκηνοθεσία Ryan Coogler (Creed), η ταινία συνιστά την πρώτη solo ταινία του νεαρού βασιλιά T'Challa (Chadwick Boseman) -0 τον είδαμε και στο Captain America: Civil War - οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Black Panther, την ηγεσία και την προστασία της Wakanda, μιας χώρας απομονωμένης από τον υπόλοιπο πολιτισμό, που έχει όμως την πιο ανεπτυγμένη τεχνολογία στον πλανήτη εξαιτίας της παραγωγής του σπάνιου μέταλλου vibranium. Όπως θα δείτε στο trailer τα high tech αφρικανικά σκηνικά της αναμφίβολα εντυπωσιάζουν!

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι: Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Forest Whitaker, και Andy Serkis. Παρακάτω θα δείτε και το νέο poster της ταινίας.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση