Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είναι αυτός ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 16:42 Είναι αυτός ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Ένα όνομα παίζει πλέον ολοένα και πιο δυνατά.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ κατέστησε με κάθε τρόπο σαφές πως ο 007 είναι γι’ αυτόν παρελθόν, φτάνοντας μέχρι και το σημείο να δηλώσει πως θα προτιμούσε «να κόψω τις φλέβες μου» από το να ενσαρκώσει ξανά τον υπερκατάσκοπο.

Κι έτσι ένα τσούρμο ονομάτων ακούγονται πια ως αντικαταστάτες του, την ώρα που δεν λείπουν οι φωνές που ζητούν επιτακτικά έναν μαύρο Μποντ ή μια γυναίκα στον πολυθρύλητο ρόλο.

Οι Tom Hardy, Tom Hiddleston, Idris Elba και James Norton φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, όπως όμως μας λέει η «Daily Star» οι παραγωγοί δεν αποκλείουν κάποιον νεότερο και πιο φρέσκο κινηματογραφικά.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως ο μοντέρ του «Spectre», Lee Smith, υποστηρίζει την υποψηφιότητα του νεαρού Harry Styles, δηλώνοντας: «Ο Harry μπορεί να το κάνει. Αν ψάχνουν νεότερο Μποντ, τότε γιατί όχι; Το έχει».

Την ίδια ώρα, ο Σαμ Μέντες που σκηνοθέτησε τα δύο τελευταία φιλμ της σειράς δεν ενδιαφέρεται και για ένα τρίτο, οι παραγωγοί ψάχνουν λοιπόν τη διάδοχη κατάσταση. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Κρίστοφερ Νόλαν, το όνομα του οποίου παίζει πια στη φημολογία όλο και πιο συχνά.

AP_17200715526995

Και ο Νόλαν συνεργάστηκε με τον Styles στην πρόσφατη «Δουνκέρκη» (2017), ξέρει λοιπόν καλά ο ένας τον άλλο επαγγελματικά.

Τι θα γίνει τελικά, θα το μάθουμε στους προσεχείς μήνες…

Πηγή: newsbeast.gr