Θρήνος στους φανατικούς της Marvel - Στη νέα ταινία 'Avengers' πεθαίνουν υπερήρωες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 12:48 Θρήνος στους φανατικούς της Marvel - Στη νέα ταινία 'Avengers' πεθαίνουν υπερήρωες

Η πρεμιέρα για το νέο, πολυαναμενόμενο "Avengers: Infinity War" πλησιάζει και τα νέα για κάποιους από τους υπερήρωες μοιάζουν δυσοίωνα

Νευρικότητα και αναταραχή μεταξύ των φανατικών οπαδών του υπερφυσικού κόσμου της Marvel. Όσο πλησιάζει  η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας "The Avengers: Infinity War" επιβεβαιώνεται η πληροφορία που θέλει τα studios της Disney να πεθαίνουν έναν ή και περισσότερους υπερήρωες στο πεδίο της μάχης. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige και ο σεναριογράφος Stephen McFeely θέλησαν να προετοιμάσουν τους φανατικούς για το μοιραίο τέλος.

Το μόνο που μπόρεσαν να πουν ξεκάθαρα είναι πως θα αποχαιρετίσουμε χαρακτήρες. "Η αίσθηση του τέλους, μας ιντριγκάρει και σε μεγάλο βαθμό δεν είναι κάτι που παρακολουθεί κανείς σε ταινίες τέτοιου είδους" ανέφερε ο Feige. Μπορεί η Disney να έχει προγραμματίσει τουλάχιστον 10 ακόμη ταινίες μέσα στα επόμενα χρόνια, ωστόσο το συμβόλαιο ορισμένων ηθοποιών που συνέδεσαν το όνομά τους με ήρωες του κόσμου της Marvel - μεταξύ των οποίων για τον Iron Man, τον Thor και τον Captain America -΄λήγουν το 2019.

Στο μεταξύ η Marvel μετράει τις μέρες μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας και πόσταρε το παρακάτω teaser για να τις μετράμε κι εμείς μαζί της.

Θα είναι αυτοί, οι ήρωες που χάνουν τη ζωή τους στην ταινία που αναμένεται τους επόμενους μήνες στους κινηματογράφους; Ουδείς γνωρίζει με ακρίβεια. Ένα είναι το βέβαια. Κάποιος ή κάποιοι από όλους της ομάδας των Avengers θα πέσει στο πεδίο της μάχης.

Ως τότε, παρακολουθήστε το συναρπαστικό τρέιλερ της νέας ταινίας:

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση