Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσκυνά τον Μάρτιν Σκορτσέζε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 12:09 Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσκυνά τον Μάρτιν Σκορτσέζε

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε ταινίες με τον Μάρτιν Σκορσέζε, οπότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο καλά λόγια να πει για τον σκηνοθέτη.

Παρουσιάζοντας τον Μάρτιν Σκορσέζε στην απονομή των βραβείων Ρόμπερτ Όσμπορν στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου TCM, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξήγησε πως η δουλειά του με τον σκηνοθέτη τον έκανε να συνειδητοποιήσει την πραγματική σημασία του σινεμά και της κινηματογράφησης.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αφοσιωμένος στον κινηματογράφο ο Σκορτσέζε

«Ως νεαρός ηθοποιός κάθισα δίπλα του κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας παραγωγής μιας ταινίας και ανακάλυψα ότι όπως ακριβώς η ζωγραφική, η γλυπτική, η μουσική ή το θέατρο έτσι και ο κινηματογράφος είναι εξίσου απαραίτητος, ως γεγονός, και ως η πλέον αναπόσπαστη μορφή τέχνης με την εποχή μας», είπε ο ηθοποιός. «Ένιωσα ότι θα μπορούσα πραγματικά να αποκτήσω τον τίτλο του καλλιτέχνη δουλεύοντας μαζί του».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνέχισε λέγοντας ότι «κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα, δεν είναι περισσότερο αφοσιωμένος ή αντλεί περισσότερη έμπνευση από την τέχνη του κινηματογράφου όσο ο Μάρτιν Σκορσέζε. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πτυχή της ζωής του, δημιουργική ή προσωπική, όπου δεν αναφέρεται στην ιστορία του κινηματογράφου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση