Bohemian Rhapsody: Το τρέιλερ της ταινίας – ύμνου στον Freddie Mercury

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 09:53 Bohemian Rhapsody: Το τρέιλερ της ταινίας – ύμνου στον Freddie Mercury

Επιτέλους! Ο θρύλος της ροκ που δεν μένει πια εδώ, ο Freddie Mercury θα δει από εκεί ψηλά την ζωή του να γίνεται ταινία. Το Bohemian Rhapsody είναι έτοιμο και πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2018 κάτι που περιμένουν οι φαν των Queen σε όλο τον πλανήτη. Το τρέιλερ κυκλοφόρησε και είναι συγκλονιστικό. Από όταν ανακοινώθηκε η δημιουργία της ταινίας το 2010 πέρασε από 40 κύματα. Αλλαγές στο cast και στο team της παραγωγής. Την είδηση είχε δώσει στο BBC τον Σεπτέμβριο του 2010 ο κιθαρίστας των Queen, Brian May.

Αρχικά τον Freddie Mercury θα έπαιζε ο Sacha Baron Cohen. Κι ενώ όλα προχωρούσαν κανονικά τον Ιούλιο του 2013 ο Baron Cohen έφυγε λόγω καλλιτεχνικών διαφωνιών. Όμως η αλήθεια ήταν άλλη. Ο Bron Cohen έφυγε γιατί όπως και να το κάνουμε έχει ταυτισθεί με ρόλους κωμικούς έως σατιρικούς και αυτό θα δημιουργούσε μια περίεργη αίσθηση.  Έτσι, επελέγη ο Ben Whishaw, πιο γνωστός από τον ρόλο του ως Q στις τελευταίες ταινίες Τζέιμς Μποντ. Όμως επτά μήνες αργότερα έφυγε κι εκείνος. Ταυτόχρονα άλλαζαν και οι σκηνοθέτες. Φτάσαμε στο 2016 όταν επελέγη ως σκηνοθέτης ο Bryan Singer και στον ρόλο του Mercury ο Rami Malek, γνωστός σε όλους μας από τον ρόλο στην σειρά του Netflix, Mr Robot.

Και πήραν φωτιά τα κινηματογραφικά σετ. Όμως, μετά από τα τερτίπια και του σκηνοθέτη Bryan Singer, τον απέλυσαν. Αντικαταστάτης του ο Dexter Fletcher. Η πίεση μεγάλη αλλά τελικά τα κατάφερε. Τον Ιανουάριο του 2018 ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Bohemian Rapsody και τώρα όλοι εμείς που μεγαλώσαμε με τα τραγούδια των Queen, που μας λείπει ακόμα και σήμερα ο υπέροχος Freddie θα πρέπει να περιμένουμε ως το φθινόπωρο για να τον δούμε να ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη.  Προς το παρόν, μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ.

Δείτε σε fullscreen το τρέιλερ της ταινίας Bohemian Rapsody

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση