Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To «Star Wars: Επεισόδιο 9» ξεκίνησε γυρίσματα! Δείτε την πρώτη φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 12:06 To «Star Wars: Επεισόδιο 9» ξεκίνησε γυρίσματα! Δείτε την πρώτη φωτογραφία

Το ένατο επεισόδιο των ταινιών «Star Wars» ξεκίνησε γυρίσματα την 1η Αυγούστου και ο σκηνοθέτης Τζ. Τζ. Έιμπραμς έσπευσε να ανεβάσει στο Twitter την πρώτη φωτογραφία.

Μάλιστα είναι το πρώτο tweet που ανεβάζει από τότε που άνοιξε λογαριασμό στα social media, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2017. Ελπίζουμε τώρα που έσπασε το ρόδι να μας ενημερώνει συχνά για την πορεία των γυρισμάτων.

Η πρώτη φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική καθώς εστιάζει στην κάμερα των γυρισμάτων και το background είναι θολό. Είναι σαφές ωστόσο ότι βρισκόμαστε μέσα σε ένα διαστημόπλοιο – πιθανότατα το Millennium Falcon – και ότι στο πιλοτήριο βρίσκονται τρία άτομα. Ο Φιν (Τζον Μπογιέγκα), ο Τσιουμπάκα (Γιούνας Σουοτάμο, διακρίνεται το κεφάλι του πάνω αριστερά) και ένα τρίτο στην καρέκλα του πιλότου. Καθώς το κεφάλι κόβεται από την κάμερα, δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) ή τον σκηνοθέτη της ταινίας.

 

 

«Είναι γλυκόπικρο να μπαίνουμε στο επόμενο κεφάλαιο χωρίς την Κάρι (σ.σ. Φίσερ), αλλά χάρη σε ένα εκπληκτικό καστ και συνεργείο είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Είμαι ευγνώμων για τον Ράιαν Τζόνσον (σ.σ. ο σκηνοθέτης της προηγούμενης ταινίας, «Οι Τελευταίοι Jedi») και ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Τζορτζ Λούκας που δημιούργησε αυτόν τον απίθανο κόσμο και που ξεκίνησε μια ιστορία της οποίας είμαστε τυχεροί να αποτελούμε μέρος», σημειώνει ο Έιμπραμς κάτω από τη φωτογραφία.

Μπορεί η Κάρι Φίσερ, που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016 να είναι απούσα, ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα εμφανιστεί στη νέα ταινία χάρη στη χρησιμοποίηση σκηνών που κόπηκαν από το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» του 2015. Και τότε σκηνοθέτης ήταν ο Έιμπραμς και τα είχε καταφέρει περίφημα. Πλέον θα περιμένουμε μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2019 για να δούμε πώς θα κλείσει το έπος των Σκάιγουοκερ.

reader.gr