Γερμανοί γυμνιστές ψάχνουν την...Εύα τους σε ριάλιτι που γυρίστηκε στη Ρόδο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 16:58 Γερμανοί γυμνιστές ψάχνουν την...Εύα τους σε ριάλιτι που γυρίστηκε στη Ρόδο

Στο νησί των Ιπποτών, τη Ρόδο γυρίζεται το άκρως τολμηρό γερμανικό ριάλιτι, με τίτλο «Adam sucht Eva» (Ο Αδάμ αναζητά την Εύα).

Το ριάλιτι γυμνιστών που βρίσκεται στον αέρα από το 2014, αυτή τη φορά γυρίστηκε στη Ρόδο και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, από τον τηλεοπτικό σταθμό RTL II.

Το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Γερμανία και στο οποίο συμμετέχουν διασημότητες της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας, ανάμεσά τους πρώην ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές και μοντέλα. Το κόνσεπτ, τους θέλει να "ναυαγούν" σε ένα ερημικό νησί, μαζί με "κοινούς θνητούς", και να αναζητούν τον απόλυτο έρωτα, όλοι τους όπως τους... γέννησε η μαμά τους.

Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όπου θα υποβληθούν σε συγκεκριμένες δοκιμασίες, προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο. Τα γυρίσματα έγιναν στην απόμερη και δυσπρόσιτη παραλία Μαύρος Κάβος, στα νότια της Ρόδου, και σε ένα ιστιοφόρο.

"Πόρτα" από τα ξενοδοχεία

Σύμφωνα, όμως, με όσα έγιναν γνωστά από τοπικές ιστοσελίδες, οι παραγωγοί του προγράμματος είχαν απευθυνθεί σε διάφορες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του νησιού, προκειμένου μέρος των γυρισμάτων - τα οποία πραγματοποιήθηκαν τον Αύγουστο- να γίνουν σε κάποιο από τα πολυτελή καταλύματα στο νησί των ιπποτών. Ωστόσο, καμία επιχείρηση δεν ήρθε σε συμφωνία μαζί τους, προφανώς γιατί δεν θέλησε να συνδεθεί το όνομά της με το αμφιλεγόμενο ριάλιτι, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στη Γερμανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι παραγωγοί του σόου είχαν ζητήσει άδεια για γυρίσματα και σε άλλες παραλίες, όμως το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου ενέκρινε άδεια κινηματογράφησης μόνο για τον Μαύρο Κάβο, που είναι από τις πιο απομονωμένες, αλλά και όμορφες παραλίες του νησιού.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε να προβάλλεται στη γερμανική τηλεόραση στις 28 Αυγούστου 2014 και κάθε σεζόν σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, παρά το γεγονός ότι πολλοί είναι εκείνοι που το χαρακτηρίζουν απαράδεκτο και ζητούν να σταματήσει η προβολή του.

Πηγή: Espresso

Προσαρμοσμένη αναζήτηση