Νέα χυδαία απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ: «Θα κάψουμε ζωντανή μια οικογένεια» – Ύβρεις για τον νεκρό Ζακ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 11:19 Νέα χυδαία απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ: «Θα κάψουμε ζωντανή μια οικογένεια» – Ύβρεις για τον νεκρό Ζακ

Στη νέα απειλητική επιστολή οι ανώνυμοι δράστες αναφέρουν: «Λοιπόν για να βάλουμε μια τάξη στο ΕΣΡ σήμερα το βράδυ μια οικογένεια σας θα καεί ζωντανή, εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπόψιν σας, οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει όνομα σε κάποιο δρόμο δίνοντας το όνομα του καμένου οργάνου σας, ή θα το δώσει στην πούστρ@ σκατά στον τάφο της».

Τις νέες απειλές δημοσιοποίησε μέσω facebook το μέλος του ΕΣΡ, Γιώργος Πλειός.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣΡ επέβαλε στο κανάλι ΑΡΤ TV πρόστιμο 150.000 ευρώ για το “γκάλοπ” που πρόβαλε ο σταθμός αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Το ΕΣΡ με ψήφους 5 – 2 έκρινε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση στο ΑΡΤ TV υπήρξε θέμα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.

Επίσης, η ανεξάρτητη Αρχή αποφάσισε να υπάρξει και ηθική κύρωση σε βάρος του ΑΡΤ TV με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης με κάρτα.

Η πρώτη απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης εστάλη μέσω fax η πρώτη απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ η οποία έγραφε: «Θάνατος στους gay, θάνατος στους αντιρατσιστές, θάνατος στους αντίχριστους, θάνατος στο ΕΣΡ, θάνατος σε όλα τα κουμμούνια!!!

Προφανώς “κύριοι” του ΕΣΡ αισθάνεστε ασφάλεια για τη ζωή σας, κάνετε λάθος, εδώ και 15 ημέρες σας παρακολουθούμε και λίαν συντόμως θα χρειαστείτε στεφάνια. Νομίζετε ότι θα σας σώσουν κάποιοι; Μπορεί να την γλυτώσετε εσείς αλλά έχετε και οικογένειες και παιδάκια βλαχοκουμμούνια.

Εμείς δεν πετάμε τρικάκια και βάφουμε τοίχους, καίμε ζωντανούς τέτοιου είδους σκουλήκια. Πάρτε πίσω το πρόστιμο από τον σταθμό ΑΡΤπου επιβάλλατε για έναν πούστη και ίσως γλυτώσετε μέχρι το επόμενο!»

Λίγες μέρες αργότερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το κανάλι καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην καταβολή του προστίμου.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση