Σπυροπούλου φεύγει, Μπάγια έρχεται: Κόντρες για γερά νεύρα στον ΣΚΑΪ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 15:49 Σπυροπούλου φεύγει, Μπάγια έρχεται: Κόντρες για γερά νεύρα στον ΣΚΑΪ

Αλλαγή στα σχέδια του καναλιού, ποιος διαφωνεί με την απομάκρυνση της Σπυροπούλου.

 

Τον περασμένο Οκτώβρη η Μπάγια Αντωνοπούλου, έπειτα από έναν τσακωμό που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, έφυγε από τον ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Secret», το νέο επαγγελματικό βήμα της Μπάγιας θα είναι στον ΣΚΑΪ αφού φαίνεται πως υπερίσχυσε τελικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, και έτσι θα είναι εκείνη που θα παρουσιάζει το «Survivor Panorama» που θα ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ από τη νέα χρονιά.

Η συγκεκριμένη εκπομπή θα σχολιάζει τις εξελίξεις του «Survivor 3» και ταυτόχρονα θα φιλοξενεί όλους τους παίκτες που θα αποχωρούν από το reality επιβίωσης και θα αρχίσει να προβάλλεται από το νέο έτος μαζί με το παιχνίδι επιβίωσης Survivor.

Την περσινή σεζόν, οικοδέσποινα της συγκεκριμένης εκπομπής ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ παρουσιάστρια του πρώτου κύκλου της εκπομπής ήταν η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το μέλλον της στον ΣΚΑΪ παραμένει αβέβαιο μετά το τέλος του My Style Rocks. 

Βέβαια, δημοσιεύματα θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να μην συμφωνεί με την επιλογή της Αντωνοπούλου και να θέλει την Κωνσταντίνα στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής. 

Μέχρι στιγμής η Κωνσταντίνα μένει χωρίς εκπομπή από το νέο έτος, μιας και τα γυρίσματα του My Style Rocks ολοκληρώνονται τέλος του μήνα.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση